Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, η Τζιλ Μπάιντεν, μολύνθηκε από τον νέο κορονοϊό και παρουσιάζει μόνο «ήπια συμπτώματα» της COVID-19, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος, διευκρινίζοντας με χωριστό δελτίο Τύπου ότι η εξέταση στην οποία υποβλήθηκε ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν είχε αρνητικό αποτέλεσμα.
Η 72χρονη πρώτη κυρία, θα παραμείνει στην κατοικία του ζευγαριού στο Ρεχόμποθ Μπιτς (Ντέλαγουερ), διευκρίνισε η διευθύντρια επικοινωνίας της, η Ελίζαμπεθ Αλεξάντερ.
Η κυρία Μπάιντεν είχε μολυνθεί από τον SARS-CoV-2 πριν από έναν χρόνο.
Ο 80χρονος Τζο Μπάιντεν, υποβλήθηκε σε τεστ χθες βράδυ, με αρνητικό αποτέλεσμα, πάντως θα συνεχίσει να κάνει εξετάσεις τις επόμενες ημέρες και θα παρακολουθείται για την εκδήλωση συμπτωμάτων αυτή την εβδομάδα, ανέφερε από την πλευρά της η εκπρόσωπός του Καρίν Ζαν-Πιερ.
Οι ΗΠΑ καταγράφουν αύξηση των κρουσμάτων του νέου κορονοϊού και των εισαγωγών στα νοσοκομεία τις τελευταίες εβδομάδες.
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.