Μενού
iran
Ιράν | AP
  • Α-
  • Α+
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του reader.gr στην Google

Το Υπουργείο Εξωτερικών του Ιράν χαρακτήρισε το σχέδιο των ΗΠΑ να απομονώσουν την Τεχεράνη, με την ονομασία «Επιχείρηση Οικονομικός Απόκληρος», ως «καθαρή παρωδία».

Σε ανάρτηση στο X (πρώην Twitter), ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εσμαΐλ Μπακάεϊ δήλωσε ότι η πολιτική της Ουάσινγκτον δεν έχει κανένα νόημα, καθώς ανακοίνωσε κυρώσεις που... ήδη υπήρχαν.

Οι ΗΠΑ «στρέφονται στο Μπαχρέιν - μια χώρα χωρίς καμία ουσιαστική οικονομική ανταλλαγή με το Ιράν - για να αποδείξουν ότι ο «συνασπισμός» τους λειτουργεί», δήλωσε ο Μπακάεϊ.

Νωρίτερα, ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, Σκοτ Μπέσεντ, δήλωσε ότι μίλησε με τον υπουργό Οικονομικών του Μπαχρέιν, Σεΐχη Σαλμάν μπιν Χαλίφα Αλ Χαλίφ, σχετικά με τη διατήρηση της οικονομικής πίεσης στο Ιράν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...