Ο εναέριος χώρος του Ιράν θα παραμείνει κλειστός τουλάχιστον μέχρι τις 14.00 της Τετάρτης, τοπική ώρα, μετέδωσε απόψε το πρακτορείο Mehr, επικαλούμενο έναν αξιωματούχο, μολονότι έχουν σταματήσει οι εχθροπραξίες με το Ισραήλ, έπειτα από 12 ημέρες πολέμου.
«Μετά τις πρόσφατες εξελίξεις, ο εναέριος χώρος της χώρας θα παραμείνει κλειστός μέχρι τις 14.00 της Τετάρτης, ώστε να διασφαλιστεί η ασφάλεια των επιβατών και των πτήσεων» είπε στο πρακτορείο ο εκπρόσωπος του υπουργείου Δρόμων και Αστικής Ανάπτυξης, αρμοδιότητα του οποίου είναι και οι αερομεταφορές.
Εξάλλου, σύμφωνα με άλλο ιρανικό πρακτορείο, το Isna, από το ισραηλινό πλήγμα στην Αστανά-γε Ασραφίγια, νωρίς το πρωί, σκοτώθηκαν 16 άνθρωποι. Το πλήγμα αυτό, στην επαρχία Γκιλάν που βρέχεται από την Κασπία Θάλασσα, έγινε πριν να τεθεί σε ισχύ η κατάπαυση του πυρός και ο αρχικός απολογισμός έκανε λόγο για 9 νεκρούς.
- Φόβοι για serial killer στη Θεσσαλονίκη: Την εμπλοκή του 52χρονου και στη δεύτερη νεκρή εξετάζουν οι αρχές
- Lane Assist: Πώς λειτουργεί το σύστημα που φέρεται να μπλόκαρε το τιμόνι στη Ρουμανία
- Το πρόβλημα που δεν στάθμισε η Καρυστιανού, η άνω τελεία στην Όλγα και οι ανατροπές λόγω των τραγωδιών
- Φάνης Λαμπρόπουλος: Τα πρώτα σχόλια για την αποχώρηση της Ελένης Βουλγαράκη - «Δεν ήταν εύκολο»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.