Όσο ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή κλιμακώνεται, είκοσι άτομα συνελήφθησαν στο βορειοδυτικό Ιράν για απόπειρα συνεργασίας με το Ισραήλ, ανέφερε την Κυριακή το πρακτορείο ειδήσεων Tasnim, επικαλούμενο ανακοίνωση του γραφείου του εισαγγελέα της επαρχίας του Δυτικού Αζερμπαϊτζάν.
Οι συλληφθέντες κατηγορούνται ότι έστειλαν στο Ισραήλ στοιχεία για την τοποθεσία των στρατιωτικών και ασφαλιστικών περιουσιακών στοιχείων του Ιράν.
Στο μεταξύ, το Ισραήλ ξεκίνησε μια νέα φάση της επίθεσής του στο Ιράν, θέτοντας ως στόχο πλέον σημεία ελέγχου ασφαλείας βάσει πληροφοριών από πληροφοριοδότες επί τόπου, σύμφωνα με πηγή που γνωρίζει τη στρατηγική του ισραηλινού στρατού.
- Η απελευθέρωση των γαλάζιων βουλευτών, η επιστροφή του Ντάισελμπλουμ και το mea culpa του Αλέξη Τσίπρα
- Αμαλιάδα: Μυστήριο με τον θάνατο 48χρονης - Εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι άνδρα που τη φιλοξενούσε
- Αποκάλυψη Λιάγκα: «Μου την έπεσε ο καθηγητής που μου έκανε ιδιαίτερα, ήμουν 16 - Ο πατέρας μου δεν με πίστεψε»
- Καιρός την Πρωτομαγιά: Πέφτει η θερμοκρασία έως και 13 βαθμούς - Πότε επιστρέφει η άνοιξη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.