Μενού
Ο Andrelino Vieira da Silva
Ο Andrelino Vieira da Silva | Youtube
  • Α-
  • Α+

Ένας Βραζιλιάνος συνταξιούχος που ισχυρίζεται ότι είναι ο γηραιότερος άνδρας στον κόσμο γιόρτασε, όπως λέει, τα 123α γενέθλιά του -με την οικογένειά του να δηλώνει ότι χαίρει ακόμα άκρας υγείας. 

Όπως γράφει η Daily Mail, ο Andrelino Vieira da Silva, ο οποίος ζει στην πόλη Aparecida de Goiania της Βραζιλίας, γεννήθηκε στις 3 Φεβρουαρίου 1901, σύμφωνα με την ταυτότητά του. Ο ηλικιωμένος, χήρος με πέντε ζώντα παιδιά, γιόρτασε το Σάββατο τα τελευταία του γενέθλια-ορόσημο

«Ο τρόμος του Υπουργείου Εργασίας»

Ο κ. ντα Σίλβα φαίνεται σε φωτογραφία του 2022 κρατώντας τη γενέθλια τούρτα του με άσπρο και γαλάζιο γλάσο, όπου αναγράφεται «121 χρονών», αλλά και ο ανεπίσημος τίτλος του, «Τρόμος του Υπουργείου Εργασίας», αφού εδώ και πάνω από μισό αιώνα συγκεντρώνει ακόμα συντάξεις.

Η οικογένεια δήλωσε επίσης ο Andrelino αποτελεί τοπικό θρύλο, και πως ο κόσμος συχνά τον αναγνωρίζει στον δρόμο, ζητώντας του selfies, λέγοντας: «Κάποιοι ζητούν να βγάλουν φωτογραφία και εκείνος το κάνει».

Ωστόσο, ο ηλικιωμένος δεν έχει καταθέσει τα στοιχεία του στα Ρεκόρ Guinness προς επαλήθευση. Το επίσημο ρεκόρ κατέχει αυτή τη στιγμή η Maria Branyas Morera, 115 ετών, γεννημένη στο Σαν Φρανσίσκο, στην οποία δόθηκε ο τίτλος μετά τον θάνατο της Γαλλίδας μοναχής αδελφής André, 118 ετών, νωρίτερα φέτος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA