Η Μοσάντ θα κάνει «ξεκαθάρισμα λογαριασμών» με οποιουσδήποτε εμπλέκονται στην φονική επίθεση της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου, σύμφωνα με όσα δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής της ισραηλινής υπηρεσίας πληροφοριών.
Ο Νταβίντι Μπαρνέα, είπε μεταξύ άλλων: «Σήμερα, βρισκόμαστε εν μέσω πολέμου».
«Και η Μοσάντ, σήμερα, όπως εδώ και 50 χρόνια, έχει δεσμευτεί να κάνει ξεκαθάρισμα λογαριασμών με δολοφόνους που εισήλθαν από την άκρη της Γάζας στις 7 Οκτωβρίου, καθώς και με τους σχεδιαστές και τους χορηγούς τους», είπε στη συνέχεια.
Τι είπε ο επικεφαλής της Μοσάντ
«Θα χρειαστεί χρόνος, όπως και μετά τη σφαγή του Μονάχου, αλλά θα τους πιάσουμε όπου κι αν αυτοί βρίσκονται. Κάθε μητέρα Άραβα πρέπει να ξέρει ότι αν ο γιος της συμμετείχε, άμεσα ή έμμεσα, στο μακελειό της 7ης Οκτωβρίου, υπέγραψε την θανατική του καταδίκη», πρόσθεσε ο Μπαρνέα.
Ο Μπαρνέα μίλησε μία μέρα μετά τη δολοφονία του αντιπροέδρου του Πολιτικού Γραφείου της Χαμάς, Σάλεχ αλ-Αρούρι, στα προάστια της Βηρυτού, ένα πλήγμα που αποδόθηκε στο Ισραήλ.
- Influencer αποκάλυψε στο TikTok ότι ο σύζυγός της είναι παιδόφιλος - Δύο εβδομάδες αργότερα, ήταν νεκρή
- Βάσεις 2026: Αυτή είναι η σχολή που έχει μόνο τέσσερις εισακτέους φέτος
- Γιώργος Γιαννόπουλος: «Αυτονόητο ήταν το bullying, γιατί ήμουν ο αδελφός της ανάπηρης»
- Σελένα Γκόμεζ: «Η γυναίκα μου είναι φωτιά» της έγραψε ο σύζυγός της - Τη φλέρταρε διαδικτυακά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.