Δύο ανώτερους διοικητές της Χαμάς, στη Λωρίδα της Γάζας, ισχυρίζεται πως εξουδετέρωσε το Ισραήλ, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν παλαιστινιακές πηγές που επικαλούνται με τη σειρά τους τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.
Ειδικότερα, η επιχείρηση είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του αρχηγού της αστυνομίας της Χαμάς, Μαχμούντ Σάλαχ και του διοικητή της περιοχής Χαν Γιουνίς, Χοσάμ Σαχβάν, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό πλήγμα για την ηγετική δομή της οργάνωσης στη Γάζα.
Η ανακοίνωση των Ενόπλων Δυνάμεων του Ισραήλ
«Ο επικεφαλής των Εσωτερικών Δυνάμεων Ασφαλείας της Χαμάς στη νότια Γάζα, ο τρομοκράτης Χοσάμ Σαχβάν, εξουδετερώθηκε από την Πολεμική Αεροπορία του Ισραήλ σε μια επίθεση βάσει πληροφοριών στην Ανθρωπιστική Περιοχή στο Χαν Γιουνίς.
Ο Σαχβάν ήταν υπεύθυνος για την ανάπτυξη εκτιμήσεων πληροφοριών σε συντονισμό με στοιχεία της στρατιωτικής πτέρυγας της Χαμάς σε επιθέσεις κατά των IDF στη Γάζα.
Οι Δυνάμεις Εσωτερικής Ασφάλειας της Χαμάς διεξήγαγαν βίαιες ανακρίσεις του πληθυσμού της Γάζας, παραβιάζοντας τα ανθρώπινα δικαιώματα και καταστέλλοντας τη διαφωνία εντός της οργάνωσης».
- Ξεπέρασε τα 2 ευρώ το λίτρο η βενζίνη και στην Αθήνα
- Πέθανε η «κυρά» Ρηνιώ στα 107: «Ήταν μια σπαθάτη γυναίκα» - Το συγκινητικό αντίο
- Χείμαρρος η Κανέλλη: «Έχετε ανεχθεί τέτοιες π@π@ρες πολιτικών, και ζητάτε τις πηγές του Κουτσούμπα;»
- Τι απαντά η Ντόρα Μπακογιάννη για την ομοιότητα της Μαρίκας Μητσοτάκη με τη Μαρία Σάκκαρη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.