Φωτιά, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εκδηλώθηκε σε πυρηνικό εργοστάσιο του Ιράν, όπως αναφέρουν σχετικά ισραηλινά ΜΜΕ σαν την Jerusalem Post.
Τα Ισραηλινά ΜΜΕ αναφέρουν πως η φωτιά ξέσπασε στον πυρηνικό σταθμό του Καράτζ του Ιράν, με τις έρευνες και τις επιχειρήσεις των Αρχών για την κατάσβεση να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.
Τα ιρανικά μέσα ενημέρωσης, σύμφωνα με τη Jerusalem Post, δεν έχουν αναφερθεί στο γεγονός.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το 2021, στο ίδιο σημείο σε επίθεση με drone η οποία είχε αποδοθεί στο Ισραήλ είχε καταστραφεί εγκατάσταση του Iran Centrifuge Technology Company ή TESA. Το εργοστάσιο TESA, παράγει πιο προηγμένες φυγόκεντρες που μπορούν να εμπλουτίσουν ταχύτερα ουράνιο.
Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.