Μενού
Σύγκρουση Ισραήλ και Παλαιστίνης
Ερείπια στη Λωρίδα της Γάζας | Associated Press
  • Α-
  • Α+

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Λίορ Ασούλιν, ο οποίος ήταν γνωστός στα γήπεδα της Κύπρου αφού είχε αγωνιστεί με τη φανέλα του Απόλλωνα Λεμεσού, είναι μεταξύ των νεκρών των επιθέσεων, που εξαπέλυσε τα ξημερώατα του Σαββάτου (07/10) η Χαμάς σε βάρος του Ισραήλ.

Όπως μεταδίδουν τα ισραηλινά ΜΜΕ και πιο συγκεκριμένα η Haaretz, ο Ασούλιν, 43 χρονών, ήταν μεταξύ των θυμάτων των επιθέσεων της Χαμάς στο μουσικό φεστιβάλ, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο νότιο Ισραήλ.

Ο ίδιος έκτοτε είχε εξαφανιστεί, με τους συγγενείς του να τον αναζητούν, μέχρι που επιβεβαιώθηκε η τραγική είδηση του θανάτου του. Άξιο αναφοράς είναι ότι είχε πάει στο φεστιβάλ, προκειμένου να γιορτάσει τα γενέθλιά του.

Ο Λίορ Ασούλιν είχε μακρά πορεία στα γήπεδα ποδοσφαίρου, καθώς είχε αγωνιστεί σε πολλές ομάδες, μεταξύ των οποίων ο Απόλλων Λεμεσού στην Κύπρο, η Χάποελ Τελ Αβίβ, η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και άλλες.

Ισραήλ: Ακρωτηριάστηκε άλλος ποδοσφαιριστής

Δραματικές ώρες καταγράφονται τις τελευταίες δύο μέρες σε Ισραήλ και Παλαιστίνη, αντίστοιχα, μετά τη μαζική επίθεση που εξαπέλυσαν τα ξημερώματα του Σαββάτου (07/10) μαχητές της ισλαμιστικής οργάνωσης Χαμάς.

Πρόκειται για ένα ακόμη «λουτρό» αίμαστος στο Μεσανατολίτικο, με περισσότερους από 800 ανθρώπους –και από τις δύο πλευρές– να έχουν χάζει τη ζωή τους μέχρι στιγμής. Από τις μάχες μεταξύ των δύο πλευρών, μάλιστα, τραυματίστηκε σύμφωνα με τα τοπικά μέσα του Ισράηλ, ένας ποδοσφαιριστής.

Πρόκειται, συγκεκριμένα, για τον Μπεν Μπένγιαμιν, ο οποίος σύμφωνα με την ομάδα του τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών των Ενόπλων Δυνάμεων του Ισραήλ με τους μαχητές της Χαμάς, στη Λωρίδα της Γάζας.

Το μήνυμα της ομάδας για τον τραυματισμό του

«Μήνυμα συλλόγου

Στέλνοντας ευχές για ταχεία ανάρρωση στον παίκτη της ομάδας  Μπεν Μπένγιαμιν, που τραυματίστηκε σήμερα το πρωί στην ανταλλαγή πυρών με τρομοκράτες της Χαμάς γύρω από τη Γάζα.

Μπεν, όλοι σε αγαπάμε και προσευχόμαστε για γρήγορη ανάρρωση, δόξα τω Θεώ.

Ενίσχυση των δυνάμεών μας και ευχόμαστε πλήρη ανάρρωση σε όλους τους τραυματίες».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA