Μωρό τριών μόλις μηνών βρέθηκε θετικό στην κοκαΐνη, στο Σαλέρνο, στην Κάτω Ιταλία. Οι γιατροί του παιδιατρικού νοσοκομείου της πόλης αποφάσισαν την άμεση μεταφορά του μωρού στη Νάπολη, στο νοσοκομείο Σαντομπόνο.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή αλλά στάσιμη. Χθες το βρέφος διαγνώσθηκε και με σοβαρή μορφή βακτηριακής μηνιγγίτιδας. Η παρουσία κοκαΐνης στον οργανισμό του διαπιστώθηκε μετά από ανάλυση ούρων.
Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, η μητέρα του μικρού είναι χρήστρια ναρκωτικών και είναι πιθανόν η συγκεκριμένη ουσία να «πέρασε» στο παιδί κατά τον θηλασμό. Η ιταλική αστυνομία και η εισαγγελία του Σαλέρνο διεξάγουν έρευνα για την περαιτέρω διαλεύκανση της όλης υπόθεσης.
- Η άγνωστη αυτοβιογραφική επιστολή του Μάνου Χατζιδάκι – «Αδιαφορώ για τη δόξα»
- Η επόμενη μέρα στη Μέση Ανατολή: Τι γνωρίζουμε για τη συμφωνία ΗΠΑ - Ιράν - Τα τρία μεγάλα ερωτηματικά
- Πανελλήνιες 2026: Αυλαία σήμερα για τα ΕΠΑΛ, σειρά παίρνουν τα ειδικά μαθήματα – Πότε βγαίνουν οι βάσεις
- Τραγωδία στα Ιωάννινα: Νεκρά τέσσερα αδέλφια από φωτιά στην Κόνιτσα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.