Μωρό τριών μόλις μηνών βρέθηκε θετικό στην κοκαΐνη, στο Σαλέρνο, στην Κάτω Ιταλία. Οι γιατροί του παιδιατρικού νοσοκομείου της πόλης αποφάσισαν την άμεση μεταφορά του μωρού στη Νάπολη, στο νοσοκομείο Σαντομπόνο.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή αλλά στάσιμη. Χθες το βρέφος διαγνώσθηκε και με σοβαρή μορφή βακτηριακής μηνιγγίτιδας. Η παρουσία κοκαΐνης στον οργανισμό του διαπιστώθηκε μετά από ανάλυση ούρων.
Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, η μητέρα του μικρού είναι χρήστρια ναρκωτικών και είναι πιθανόν η συγκεκριμένη ουσία να «πέρασε» στο παιδί κατά τον θηλασμό. Η ιταλική αστυνομία και η εισαγγελία του Σαλέρνο διεξάγουν έρευνα για την περαιτέρω διαλεύκανση της όλης υπόθεσης.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.