Μέλη της ιταλικής κυβέρνησης κατέστησαν σαφές ότι δεν συμφωνούν με την πρόταση απεσταλμένου του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ να συμμετάσχει η Ιταλία στο Μουντιάλ στη θέση του Ιράν.
Υπενθυμίζεται ότι σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Financial Times, ο Πάολο Τζαμπόλι, ειδικός απεσταλμένος του Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε ότι έχει προτείνει στον πλανητάρχη και στον πρόεδρο της FIFA Τζιάνι Ινφαντίνο να πάρει μέρος στο φετινό Μουντιάλ ποδοσφαίρου η Εθνική Ιταλίας, στη θέση εκείνης του Ιράν.
«Με τα τέσσερα διεθνή πρωταθλήματα ποδοσφαίρου που έχουν κερδίσει, οι Ιταλοί μπορούν να δικαιολογήσουν την ένταξή τους», δήλωσε ο Τζαμπόλι. Υπενθυμίζεται ότι η Εθνική Ιταλίας αποκλείσθηκε από το Μουντιάλ που θα πραγματοποιηθεί φέτος στις Ηνωμένες Πολιτείες κατά την προκριματική φάση.
«Πρώτον, δεν είναι δυνατόν και δεύτερο, δεν είναι πρέπον. Δεν ξέρω ποιο από τα δύο έχει προτεραιότητα. Την πρόκριση, την πετυχαίνεις στο γήπεδο», δήλωσε ο Ιταλός υπουργός Αθλητισμού Αντρέα Αμπόντι.
«Διάβασα ότι ο απεσταλμένος του Τραμπ θα ήθελε να επανενταχθεί η Ιταλία στο Μουντιάλ. Το θεωρώ ντροπή, εγώ θα ντρεπόμουν», πρόσθεσε ο Ιταλός υπουργός Οικονομικών Τζανκάρλο Τζορτζέτι.
- Μυτιλήνη: Πυροσβεστικό αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στο αεροδρόμιο
- Γιατί δεν αναρτήθηκαν αφίσες του Pride στο Μετρό; Η απάντηση - εξήγηση της ΣΤΑΣΥ
- Οι προβλέψεις Καμμένου για τις εκλογές: «Πολύ πάνω από 10% η Καρυστιανού, πιθανώς εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ»
- «Eάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου» - Η Τούνη απαντά για το μέγεθος του μαγιό της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.