Μετά τον σαρωτικό σεισμό που «χτύπησε» την Ιαπωνία τη Δευτέρα, σήμερα (11/12) οι Ιάπωνες μετεωρολόγοι προειδοποίησαν για πιθανότητα επόμενου ισχυρού σεισμού.
Μάλιστα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι πολίτες κατά μήκος της ακτής του Ειρηνικού, βόρεια του Τόκιο, κλήθηκαν να προετοιμαστούν για το παραπάνω ενδεχόμενο έχοντας έτοιμο σακίδιο επιβίωσης.
Καλούνται επίσης, να κοιμούνται με τα ρούχα και να παρακολουθούν τα συστήματα έγκαιρης προειδοποίησης.
Υπενθυμίζεται ότι, μετά τον σεισμό της 8ης Δεκεμβρίου έχουν ήδη σημειωθεί αρκετοί μικρότεροι σεισμοί, αλλά δεν έχουν αναφερθεί σοβαρές ζημιές.
- Χρυσές ξανά οι αδερφές Αλεξανδρή: Απόλυτος ελληνικός θρίαμβος στο Ευρωπαϊκό του Παρισιού
- «Κάηκε η παιδική μας ηλικία»: Η ιστορία του Δημήτρη από το Πόρτο Γερμενό που «πόνεσε» όλη την Ελλάδα
- Στάχτη οι κόποι μιας ζωής: Κρανίου τόπος το Πόρτο Γερμενό, σε κλοιό η Ψάθα – Ολονύχτια μάχη στα μέτωπα
- Σαν βγαλμένη από ταινία: Οι καλοκαιρινές φωτογραφίες της Τζένης Καζάκου που «έριξαν» το Instagram
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.