Μενού
Αστυνομία
Αστυνομία | Unsplash
  • Α-
  • Α+

Τα πτώματα τριών παιδιών και δύο γυναικών εντοπίστηκαν στην επαρχία Μανιτόμπα του Καναδά, με τις Αρχές να προχωρούν στη σύλληψη ενός 29χρονου για την υπόθεση. 

«Πιστεύεται ότι ο συλληφθείς και τα πέντε πρόσωπα που απεβίωσαν γνωρίζονταν» σημείωσε η βασιλική έφιππη χωροφυλακή του Καναδά σε δελτίο Τύπου που δημοσιοποίησε.

Τα γεγονότα εκτυλίχθηκαν χθες, Κυριακή (11/2), το πρωί στα περίχωρα της μικρής πόλης Κάρμαν, που μετρά περίπου 2.800 κατοίκους.

Αρχικά βρέθηκε το πτώμα γυναίκας κατά μήκος δρόμου νωρίς το πρωί. Λιγότερες από δυο ώρες αργότερα, εντοπίστηκε αυτοκίνητο στις φλόγες μέσα στο οποίο βρίσκονταν τρία νεκρά παιδιά. Κατόπιν βρέθηκε το πτώμα έτερης γυναίκας σε κατοικία.

Ο άνδρας εντοπίστηκε σε σημείο κοντά στο φλεγόμενο όχημα και συνελήφθη επί τόπου, χωρίς να προβάλει αντίσταση στις Αρχές.

Δεν έχουν απαγγελθεί, ακόμα, κατηγορίες, δήλωσε ο επιθεωρητής Tim Arseneault των υπηρεσιών μείζονος εγκληματικότητας σε συνέντευξη Τύπου.

«Ως γονέας, απλά δεν μπορώ να φανταστώ το μέγεθος της απώλειάς σας» δήλωσε ο ίδιος, απευθυνόμενος στις οικογένειες των θυμάτων. «Η κοινότητα του Κάρμαν και οι γύρω περιοχές θα θρηνήσουν επίσης, καθώς έχασαν μερικούς από τους νεότερους κατοίκους τους με έναν τόσο τραγικό τρόπο».

Η αστυνομία δεν έδωσε το όνομα του υπόπτου ούτε άλλες λεπτομέρειες, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες σε βάρος του.  

«Είναι απολύτως φρικτό. Δεν μπορώ να το πιστέψω» δήλωσε ο δήμαρχος του Κάρμαν, Brent Owen. «Είναι αδιανόητο να συνειδητοποιήσεις ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί σε αυτή την κοινότητα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA