Μενού
Καραμπόλα περισσότερων από 100 οχημάτων στην Κίνα
Καραμπόλα περισσότερων από 100 οχημάτων στην Κίνα | Twitter/Video
  • Α-
  • Α+

Αρκετοί άνθρωποι τραυματίστηκαν στην Κίνα όταν περισσότερα από 100 αυτοκίνητα ενεπλάκησαν σε καραμπόλα σε παγωμένο τμήμα δρόμου ταχείας κυκλοφορίας στην πόλη Σουτσόου.

Πλάνα από την κρατική τηλεόραση CCTV και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν δεκάδες οχήματα να έχουν μεταμορφωθεί σε μάζα, ενώ συντρίμμια έχουν καλύψει τον αυτοκινητόδρομο. 

Τρεις από τους τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ άλλοι έξι φέρουν πιο ελαφριά τραύματα, σύμφωνα με την ενημέρωση των τοπικών Αρχών. 

Η κίνηση στο σημείο είχε διακοπεί για ώρα, ωστόσο τα οχήματα απομακρύνθηκαν από το σημείο και ο δρόμος καθαρίστηκε και δόθηκε και πάλι στην κυκλοφορία. 

Τις τελευταίες εβδομάδες, μεγάλα τμήματα της Κίνας έχουν πληγεί από κύματα ψύχους και χιονοθύελλες, επηρεάζοντας τις μεταφορές σε μια εποχή που εκατομμύρια άνθρωποι επιστρέφουν στα σπίτια τους για τις γιορτές του Σεληνιακού Νέου Έτους.

Η Μετεωρολογική Υπηρεσία της Κίνας διατήρησε αυξημένη προειδοποίηση για παγετό και χαμηλές θερμοκρασίες σε αρκετές κεντρικές και νότιες περιοχές.


 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA