Γροθιά δέχτηκε διαιτητής στην Τουρκία με αποτέλεσμα η ομοσπονδία της χώρας να αναβάλει επ’ αόριστον τους αγώνες σε όλα τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου.
Ο διαιτητής Χαλίλ Ουμούτ Μελέρ δέχτηκε επίθεση με γροθιές από τον πρόεδρο της Ανκαραγκιουτζού, Φαρούκ Κότζα κατά τη διάρκεια της 15η αγωνιστικής της τουρκικής Super League.
Η στιγμή της επίθεση στον Μελέρ μεταδόθηκε στο Anadolu και καταδεικνύει το μένος του προέδρου της ομάδας προς τον διαιτητή. Ο διαιτητής έπεσε στο έδαφος και μαύρισε το μάτι του.
Η επίθεση στον διαιτητή έλαβε χώρα μετά τη λήξη του ματς με την ομάδα της Ριζούντας. Ο πρόεδρος της Ανκαραγκιουτζού συνελήφθη και ασκούνται εις βάρος του όλες οι προβλεπόμενες ποινικές διαδικασίες. Ο διαιτητής μεταφέρθηκε με μαυρισμένο μάτι στο νοσοκομείο, καθώς κατά δήλωσή του αισθάνθηκε αδιαθεσία από την επίθεση.
- Στο Reddit ένας Αμερικανός ρωτάει πώς είναι η ζωή στην Πελοπόννησο και στα σχόλια γίνεται πάρτι
- Το θρίλερ του Γιοβάνοβιτς και η ζυγαριά του Βιεϊρίνια: Μαγικές ιστορίες από προετοιμασίες ομάδων
- Έπιασαν λαγοκέφαλο-τέρας στην Κρήτη - Η μεζούρα έδειξε σχεδόν 60 εκατοστά
- Νέα Σμύρνη: Συνελήφθη τράπερ, γιος γνωστού ηθοποιού μετά από καταδίωξη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.