Μενού
 
Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Μια μυστήρια καρτ ποστάλ έφτασε στον παραλήπτη της μετά από 42 ολόκληρα χρόνια στα ταχυδρομεία.  

Η καρτ ποστάλ απεικονίζει την Όπερα του Σίδνεϊ και στάλθηκε αρχικά από την Αυστραλία στις 27 Αυγούστου του 1981 και έφτασε στη νοτιοδυτική Αγγλία τον Δεκέμβριο του 2023. 

Η Σαμάνθα Ουίλιαμς, που τώρα ζει στη διεύθυνση που στάλθηκε η κάρτα, είπε στο BBC ότι είναι «ένα μυστήριο»: «Θα θέλαμε πολύ να βρούμε τον άνθρωπο στον οποίο στάλθηκε και να του τη δώσουμε»

Η κυρία Ουίλιαμς είπε ότι ένα από τα παιδιά της αρχικά σκέφτηκε ότι πρόκειται για μια χριστουγεννιάτικη κάρτα: «Είχε σταλεί από έναν άνδρα που λεγόταν Gerry στο Σίδνεϊ και απευθυνόταν στον Steve Padgett ή τον Padge, ο οποίος πιστεύουμε ότι ζούσε εδώ με τους γονείς του τη δεκαετία του 1980», είπε.

«Έχει μόνο σφραγίδα 32 λεπτών, οπότε ίσως είναι κολλημένο σε γραφείο διαλογής στην Αυστραλία ή στο Ηνωμένο Βασίλειο για περισσότερα από 40 χρόνια».

Μια εκπρόσωπος της Royal Mail είπε: «Είναι δύσκολο να υποθέσουμε τι μπορεί να συνέβη, αλλά είναι πιθανό ότι τέθηκε ξανά στο ταχυδρομικό σύστημα από κάποιον πρόσφατα, αντί να χαθεί ή να κολλήσει κάπου.

Η Royal Mail ελέγχει τακτικά όλα τα γραφεία παράδοσης και εκκαθαρίζει καθημερινά τα μηχανήματα επεξεργασίας της. Μόλις ένα αντικείμενο μπει στο ταχυδρομικό σύστημα, τότε θα παραδοθεί στη διεύθυνση που αναγράφεται στην κάρτα». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA