Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκε αστυνομικό σωματείο της Βαυαρίας στη Γερμανία προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τις ελλείψεις σε στολές που αντιμετωπίζουν
Σε βίντεο που δημοσίευσαν, φαίνεται ένας άνδρας και μία γυναίκα αστυνομικούς να βγαίνουν από περιπολικό χωρίς παντελόνια και να συζητούν για το ότι περιμένουν εδώ και μήνες τις νέες τους στολές και πως δεν υπάρχει απόθεμα.
Το βίντεο κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο από τη Γερμανική Αστυνομική Ένωση (DPolG).
Όπως αναφέρει στη DW ο Γιούργκεν Κόνλαιν, πρόεδρος του βαυαρικού DPolG, η έλλειψη στολών δείχνει έλλειψη σεβασμού στους αστυνομικούς.
«Η αστυνομία της Βαυαρίας "γυμνώνεται" και μπορεί κυριολεκτικά να μείνει όρθια χωρίς παντελόνι», λέει ο Κόνλαιν, ο οποίος υπογραμμίζει το γεγονός ότι οι χρόνοι αναμονής για έως και 21 διαφορετικά είδη εξοπλισμού στολής -όπως καπέλα, σακάκια και παντελόνια- μπορεί να διαρκέσουν μήνες.
- Ο πρώτος Έλληνας που πάτησε στην Αμερική γεννήθηκε στο Αιγαίο και δολοφονήθηκε από ιθαγενείς
- Τούνη: Απαντά για το βίντεο στο Μπαλί - «Μετά θάνατoν βλέπω να αναγνωρίζεται η αξία μου»
- Σοκάρει η Μαρία Κίτσου: «Μεγάλωσα κακοποιητικά και από τους δύο γονείς» – Η μάχη με την κατάθλιψη
- Παπαρίζου: «Έχε χάρη που κρατούσα τον πατέρα μου, θα είχε φάει πολύ ξύλο»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.