Μέρος μίας μεγάλης γέφυρας, η οποία μόλις πρόσφατα άνοιξε την λειτουργία της, κατέρρευσε στην Κίνα την Τρίτη (11/11) στην επαρχία Σιτσουάν, στα νοτιοδυτικά της χώρας.
Όπως μετέδωσε το reuters, η αστυνομία είχε απαγορεύσει την πρόσβαση στη γέφυρα Hongqi, μήκους 758 μέτρων, το απόγευμα της Δευτέρας (11/11), μετά την εμφάνιση ρωγμών σε κοντινές πλαγιές και δρόμους και την παρατήρηση μετατοπίσεων στο έδαφος ενός βουνού, σύμφωνα με την τοπική κυβέρνηση.
Διαβάστε ακόμα: Κίνα: Εγκαινιάστηκε η μεγαλύτερη γέφυρα στον κόσμο με ύψος 625 μέτρα
Η κατασκευή της γέφυρας είχε ολοκληρωθεί νωρίτερα φέτος, από την ανάδοχο Sichuan Road & Bridge Group στα social media.
- Πού έχει φωτιά τώρα: Χάρτης με τα ενεργά μέτωπα στη χώρα
- Σε πύρινο κλοιό η Δυτική Αττική: Προς Μέγαρα κατευθύνεται η φωτιά - Νέα 112 για εκκενώσεις οικισμών
- «Υπέροχα στην τοποθεσία τσιμέντο»: Πώς είναι να δουλεύεις όταν λείπει η μισή Αθήνα
- Το εξωτικό νησί στη Χαλκιδική που έχει ζεστά νερά όλον τον χρόνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.