Μενού
middleton
Κέιτ Μίντλετον | @The Prince and Princess of Wales
  • Α-
  • Α+

Διάχυτη είναι η ανησυχία της βρετανικής κοινής γνώμης για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον παρά τις διαβεβαιώσεις από το Μπάκιγχαμ πως η πριγκίπισσα της Ουαλίας αναρρώνει μετά την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα. 

Πηγές είπαν στο περιοδικό People ότι η Kέιτ δεν είχε μοιραστεί τα σχέδιά της για την όλη διαδικασία με τους φίλους και μέλη της οικογένειάς της και αναγνωρίζουν ότι η κατάσταση «ακούγεται σοβαρή» λόγω της περιόδου ανάρρωσης 10 έως 14 ημερών που χρειάζεται, σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς.

«Ακούγεται σοβαρό λόγω του χρόνου [που παίρνει] για να αναρρώσει. Αλλά είναι σε υπέροχα χέρια και θα έχει πολλή φροντίδα και υποστήριξη στο σπίτι και είναι μια νεαρή γυναίκα σε καλή φυσική κατάσταση», δήλωσε στο People πηγή κοντά στη βασιλική οικογένεια. «Είμαι σίγουρος ότι θα ανακάμψει», ανέφερε. 

Η επέμβαση 

Υπενθυμίζεται ότι η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον, ήταν ανήμερα των Χριστουγέννων όταν με την οικογένειά της παρευρέθηκε στην εκκλησία. Το περιοδικό αναφέρει επίσης πως η ίδια φαινόταν καλά και στις 9 Ιανουαρίου, όταν γιόρτασε τα γενέθλιά της ιδιωτικά με την οικογένειά της στο Adelaide Cottage στο Ουίνδσορ.

Μία εβδομάδα όμως μετά, το παλάτι ανακοίνωσε ότι η μελλοντική βασίλισσα είχε υποβληθεί σε μια «επιτυχημένη» επέμβαση και θα παραμείνει στην κλινική του Λονδίνου για 10 έως 14 ημέρες «πριν επιστρέψει στο σπίτι της για να συνεχίσει την ανάρρωσή της».

Το παλάτι του Κένσινγκτον μοιράστηκε επίσης ότι η Κέιτ Μίντλετον «είναι απίθανο να επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντα πριν από το Πάσχα», αλλά αρνήθηκε να αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες. 

Πηγές παράλληλα αναφέρουν ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ θα αναβάλει επίσης τις επίσημες εμφανίσεις του προκειμένου να φροντίσει τη σύζυγό του και τα παιδιά τους.

Τι συμφώνησαν Κέιτ και Γουίλιαμ 

Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έχουν ένα νέο «μότο» μόλις επτά λέξεων μετά τον φόβο για την υγεία της, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Καθώς η Κέιτ θα αναρρώνει στο κρεβάτι, ο πρίγκιπας της Ουαλίας θα είναι αυτός που φροντίζει τα τρία παιδιά τους, τον πρίγκιπα Τζορτζ, την κόρη τους, πριγκίπισσα Σάρλοτ, καθώς και τον Βενιαμίν της οικογένειας, τον μικρό Λούις.

Σύμφωνα με τους Sunday Times, οι βοηθοί αποκάλυψαν ένα νέο «μότο» που θα χρησιμοποιεί από εδώ και πέρα η πριγκιπική οικογένεια: «100 τοις εκατό οικογένεια πρώτα, δουλειά μετά». Οι πηγές πρόσθεσαν επίσης: «Τα παιδιά είναι πάντα στο επίκεντρο της προσοχής τους. Αυτό θα συνεχίσει να ισχύει. Θέλουν να βεβαιωθούν ότι θα έχουν όσο το δυνατόν περισσότερη κανονικότητα στο μέλλον».

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, λίγο πριν αρραβωνιαστεί επίσημα, λέγεται ότι έδωσε έναν προσωπικό όρκο στους γονείς της Κέιτ, Κάρολ και Μάικλ ότι θα τη φρόντιζε στα εύκολα και τα δύσκολα.

Σύμφωνα με την βασιλική συντάκτη της Daily Mail, Rebecca English: «Εκείνος, περισσότερο από τον καθένα, γνώριζε τις προσωπικές θυσίες που έκανε για να είναι με τον άνδρα που αγαπούσε. Γι' αυτό ξέρω ότι θα κινήσει γη και ουρανό για να είναι στο πλευρό της και να κάνει το καλύτερο για εκείνη και τα παιδιά τους. Όσο καιρό και αν χρειαστεί».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA