Μενού
Κέιτ Μίντλετον
Κέιτ Μίντλετον | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, βρίσκεται ακόμα στο νοσοκομείο και αναρρώνει κάτω από άκρα μυστικότητα μετά την επέμβαση που έκανε στην κοιλιά την Τρίτη (16/01).

Σύμφωνα με το Hello Magazine, παρόλο που επετράπη στους δημοσιογράφους να κάνουν ρεπορτάζ έξω από την κλινική την ημέρα που το Παλάτι ανακοίνωσε τα νέα, τα ΜΜΕ πλέον δεν έχουν πρόσβαση στο νοσοκομείο του Marylebone. 

Η τωρινή κατάσταση φέρει άκρας μυστικότητας και διαφέρει πολύ με την περίπτωση του 2013, όταν  η Κέιτ γέννησε τον πρίγκιπα Τζορτζ που το νοσοκομείο είχε γίνει δεύτερο σπίτι για τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν μέρα νύχτα από έξω για εβδομάδες. 

Από τότε πήραν τα κατάλληλα μέτρα για την προστασία της ιδιωτικής τους ζωής, αλλά και για τους υπόλοιπους ασθενείς που βρίσκονται στην κλινική.

Έτσι έγινε και στη γέννηση των δύο παιδιών τους, με τους δημοσιογράφους να βρίσκονται στην κλινική μονάχα κατά τον τοκετό

Η απάντηση του παλατιού

Το Παλάτι του Κένσινγκτον ανακοίνωσε τα νέα της χειρουργικής επέμβασης της Κέιτ την περασμένη εβδομάδα, ζητώντας επίσης την προστασία της ιδιωτικής της ζωής.

Σε μια δήλωση ανέφεραν εν μέρει πως: «Η πριγκίπισσα της Ουαλίας εκτιμά το ενδιαφέρον που θα προκαλέσει αυτή η δήλωση. Ελπίζει ότι το κοινό θα κατανοήσει την επιθυμία της να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερη κανονικότητα για τα παιδιά της και επιθυμεί να παραμείνουν τα προσωπικά της ιατρικά στοιχεία ιδιωτικά. Ως εκ τούτου, το Παλάτι του Κένσινγκτον θα παρέχει ενημερώσεις για την πρόοδο της Αυτού Βασιλικής Υψηλότητας μόνο όταν υπάρχουν σημαντικές νέες πληροφορίες για κοινή χρήση». 

Η Κέιτ αναμένεται να παραμείνει στην κλινική του Λονδίνου για λίγες ακόμη ημέρες και έπειτα θα επιστρέψει στο σπίτι στο Ουίνδσορ για να συνεχίσει την ανάρρωσή της.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, διατηρούσε επαφή με τα παιδιά της Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούις μέσω βιντεοκλήσης, ενώ ο πρίγκιπας Γουίλιαμ εθεάθη την περασμένη εβδομάδα να φτάνει στο νοσοκομείο για να επισκεφτεί την Κέιτ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.