Μενού
 
Κέρδισε 61 εκατομμύρια λίρες στο λαχείο | YouTube -SkyNews
  • Α-
  • Α+

Ένα ζευγάρι στάθηκε υπερτυχερό αφού κέρδισε 61 εκατομμύρια λίρες (περίπου 72 εκατομμύρια ευρώ) στο λαχείο, το οποίο αγόρασαν μόλις για 2,60 λίρες (3,5 ευρώ).

Ο 54χρονος Richard και η σύζυγος του, Debbie, ίδια ηλικίας κέρδισαν το μυθικό ποσό στην κλήρωση EuroMillions την Τρίτη 30/1. 

Σύμφωνα με τη Sun, βρίσκονταν σε διακοπές για την 30η επέτειο του γάμου τους όταν έμαθαν για τηνμεγάλη νίκη. 

Ο 54χρονος είπε ότι θεώρησε πως κέρδισε μόλις 2,60 λίρες, αλλά έλαβε ένα δεύτερο email από τη λαχειοφόρο που αποκάλυπτε τα νέα.

«Σκέφτηκα ότι ήταν περίεργο και πρέπει να υπάρχει πρόβλημα στο σύστημα για να λάβω ένα διπλότυπο email, αλλά συνδέθηκα ξανά στον λογαριασμό μου στο National Lottery για να το ελέγξω. Ήμασταν εντελώς έκπληκτοι, είπε ότι είχαμε κερδίσει πάνω από 61 εκατομμύρια λίρες». 

Στην αρχή δεν μπορούσε να το πιστέψει και ζήτησε από την οικογένεια του να τσεκάρουν το μήνυμα και όντως ήταν αλήθεια.  

Το τυχερό ζευγάρι σκοπεύει πλέον να αγοράσει ένα νέο οικογενειακό σπίτι και να κάνει πολυτελείς διακοπές στην Πορτογαλία, ενώ ο 54χρονος ήδη αγόρασε μια BMW. Και οι δυο παραιτήθηκαν από τη δουλειά τους και ετοιμάζονται να κάνουν μια ονειρεμένη ζωή. 

«Οι ζωές μας θα είναι τόσο διαφορετικές. Έχουμε δουλέψει σκληρά όλη μας τη ζωή και τώρα ανυπομονούμε να κάνουμε τη ζωή λίγο πιο εύκολη» δηλώνουν. 

Το ζευγάρι είναι επίσης έτοιμο να δωρίσει ένα μεγάλο μέρος των κερδών του σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA