Μενού
Lotto jackpot
Lotto jackpot | AP
  • Α-
  • Α+

Για μερικούς, ένα εκατομμύριο λίρες είναι εισιτήριο για μία καλύτερη ζωή, όμως για άλλους γίνονται «μήλον της έριδος» που καταστρέφει τη ζωή τους. Ένα ζευγάρι από τη Βρετανία είχε ανάλογη τύχη, όταν ένας τυχερός λαχνός του ενός εκατομμυρίου που αγόρασαν μαζί έγινε αφορμή ενός πολέμου για την αποκλειστική κυριότητα του ανεκτίμητου χαρτιού.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Μάικλ Κάρτλιτζ, ισχυρίζεται ότι αυτός και η πρώην σύντροφός του, Σάρλοτ Κοξ, αγόρασαν από κοινού τον λαχνό από πρακτορείο στο Spalding του Lincolnshire. Αλλά αφού η γυναίκα τον χώρισε λίγες εβδομάδες αργότερα, θεωρείται πλέον η αποκλειστική νικήτρια, όπως εκτίμησαν εκπρόσωποι της λοταρίας. 

Μάλιστα, ο Μάικλ παραδέχεται ότι η πρώην του πλήρωσε και έξυσε το λαχείο. Αλλά ισχυρίζεται ότι ο ίδιος πρότεινε την αγορά του και είχε διατεθεί να της μεταφέρει χρήματα στον λογαριασμό της για να καλύψει το έξοδο.

Πήρε τα λεφτά και τον παράτησε

Πλέον, ο άντρας δηλώνει στο μέσο πως η πρώην σύζυγος και μητέρα του παιδιού του αρχικά συμφώνησε να μοιραστεί τα μετρητά, αλλά αφού τον χώριοσε εβδομάδες αργότερα, άρχισε να ισχυρίζεται πως ήταν η μοναδική δικαιούχος του ποσού.

Είπε επίσης πως εκπρόσωποι της λοταρίας τον είχαν διαβεβαιώσει, κατόπιν μίας πρώτης εξέτασης του οπτικού υλικού από κάμερα ασφαλείας του πρακτορείου, πως τα χρήματα θα μοιράζονταν μεταξύ των δύο. Αλλά όταν ο οργανισμός άλλαξε ιδιοκτήτη, η νέα ηγεσία τάχθηκε στο πλευρό της κας Κοξ.

«Είμαι σοκαρισμένος. Μπορώ να παραδεχτώ ανοιχτά ότι δεν θα είχαμε αυτό το εισιτήριο χωρίς τη Σάρλοτ, αλλά ούτε και εκείνη θα το είχε χωρίς εμένα» δήλωσε ο Μάικλ, προσθέτοντας: 

«Ξέρω ότι ήταν ο τραπεζικός της λογαριασμός που το πλήρωσε, αλλά από ηθικής άποψης το ποσό πρέπει να μοιραστεί στη μέση».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA