Ένας άνδρας που βρισκόταν στην Ιεριχώ, στη Δυτική Όχθη, σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια της επίθεσης του Ιράν στο Ισραήλ με πυραύλους.
Μέχρι στιγμής το Ισραήλ δεν έχει ανακοινώσει απώλειες σε ανθρώπινες ζωές. Επισήμως, ένας 37χρονος Παλαιστίνιος εργάτης από τη Γάζα, έχασε τη ζωή του ενώ περπατούσε στην Ιεριχώ, από πύραυλο που έπεσε επάνω του.
Ισραηλινά ΜΜΕ αναφέρουν πως νεκρός είναι ο Samih Asali με καταγωγή από την Τζαμπαλίγια.
Σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ο 37χρονος εμφανίζεται να περπατά όταν έπεσε επάνω του ο πύραυλος. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.
Προσοχή: Οι εικόνες στο βίντεο είναι σκληρές
- Ελένη Ζαρούλια: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η σύζυγος του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.