Μενού
Κωνσταντινούπολη
Κωνσταντινούπολη | Unsplash
  • Α-
  • Α+

Σημάδια βελτίωσης δείχνει η υγεία της 31χρονης Ελληνίδας που είχε πάει για διακοπές στην Κωνσταντινούπολη και βρέθηκε λιπόθυμη δίπλα στον Νορβηγό σύντροφό της. 

Ο άνδρας εντοπίστηκε νεκρός σε διαμέρισμα στον Γαλατά, ενώ η γυναίκα με καταγωγή από το Ρέθυμνο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με το MEGA, την Πέμπτη (18/1) αναμένεται να γίνει μαγνητική τομογραφία στην 31χρονη για να επιβεβαιωθεί πως δεν έχει βλάβες στον εγκέφαλο. Εκτός απροόπτου, την Παρασκευή (19/1) θα πάρει εξιτήριο. 

Τι συνέβη

Το ζευγάρι είχε νοικιάσει διαμέρισμα στην περιοχή Γαλατά στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης. Οι δυο τους εντοπίστηκαν λιπόθυμοι από τον ιδιοκτήτη που χρησιμοποίησε το εφεδρικό κλειδί για να μπει μέσα.

Οι διασώστες που έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι ο Νορβηγός ήταν νεκρός και ότι η Ελληνίδα είχε σφυγμό. Διακομίσθηκε άμεσα σε νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται. Η αστυνομία διενεργεί έρευνα για τα αίτια του συμβάντος. Εξετάζεται αν ο θάνατος του Νορβηγού και η λιποθυμία της 31χρονης οφείλονται σε δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα ή διαρροή αερίου. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA