Ταινία ερωτικού περιεχομένου γύρισαν πριν από περίπου τρεις μήνες σε αρχαιολογικό χώρο στην Κύπρο δυο άτομα με καταγωγή από χώρες της ανατολικής Ευρώπης.
Σύμφωνα με το pafospress.com το σκηνικό στην ταινία πορνό ήταν ο αρχαιολογικός χώρος του Κουρίου στην Επισκοπή Λεμεσού.
Κατά το ίδιο ρεπορτάζ τα πλάνα αναρτήθηκαν σε ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου.
Όπως ανέφερε στην τηλεόραση του Άλφα στην Κύπρο, ο Διευθυντής του Τμήματος Αρχαιοτήτων, έχει απευθυνθεί προς τον Αρχηγό της Αστυνομίας με επιστολή, προκειμένου να εντοπιστούν τα δύο άτομα και να ερευνηθεί το ενδεχόμενο άσκησης ποινικής δίωξης εναντίον τους.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.