Ταινία ερωτικού περιεχομένου γύρισαν πριν από περίπου τρεις μήνες σε αρχαιολογικό χώρο στην Κύπρο δυο άτομα με καταγωγή από χώρες της ανατολικής Ευρώπης.
Σύμφωνα με το pafospress.com το σκηνικό στην ταινία πορνό ήταν ο αρχαιολογικός χώρος του Κουρίου στην Επισκοπή Λεμεσού.
Κατά το ίδιο ρεπορτάζ τα πλάνα αναρτήθηκαν σε ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου.
Όπως ανέφερε στην τηλεόραση του Άλφα στην Κύπρο, ο Διευθυντής του Τμήματος Αρχαιοτήτων, έχει απευθυνθεί προς τον Αρχηγό της Αστυνομίας με επιστολή, προκειμένου να εντοπιστούν τα δύο άτομα και να ερευνηθεί το ενδεχόμενο άσκησης ποινικής δίωξης εναντίον τους.
- 2 αποδείξεις από το «Βρώμικο '89»: Πόσες δραχμές θέλαμε για ένα τραπέζι στις διακοπές και μπεργκεράκι;
- Ομπρέλες μόνο για μωρά και παππούδες: Μία παραλία στη Σαρδηνία το «ξεχείλωσε» με τους κανόνες
- Ο Τραμπ κομπάζει για την «μυστική αποστολή» για να μείνει ανοιχτό το Ορμούζ αλλά οι NYT τον προσγειώνουν
- Το πικρό και μοναχικό «φινάλε» της Σαπφώς Νοταρά – Ήταν νεκρή δύο ημέρες όταν την βρήκαν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.