Μενού
Λεωφορείο στην Αγία Πετρούπολη
Λεωφορείο πέφτει μέσα σε ποτάμι στην Αγία Πετρούπολη | Twitter - @mediazzzona
  • Α-
  • Α+

Ατύχημα με λεωφορείο σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (10/5) στην Αγία Πετρούπολη στη Ρωσία, όπου σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ, το όχημα έπεσε από τη γέφυρα Ποτσελούεφ στον ποταμό Μόικα.

Υπηρεσία Τύπου του υπουργείου Εσωτερικών έκανε δήλωση σε ό,τι αφορά το ατύχημα στην Αγία Πετρούπολη, κάνοντας λόγο πως μέσα στο λεωφορείο βρίσκονταν περίπου 20 άτομα.

«Σήμερα, περίπου στις 13:00, η αστυνομία έλαβε κλήση ότι ένα επιβατικό λεωφορείο έπεσε από γέφυρα στον ποταμό Μόικα, ενώ σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, την ώρα του ατυχήματος, βρίσκονταν περίπου 20 άτομα μέσα στο όχημα» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Την ίδια ώρα, ρωσικά ΜΜΕ κάνουν λόγο πως στα σχετικά βίντεο φαίνεται το λεωφορείο να έχει βυθιστεί, πέρα από την οροφή του. Άνθρωποι που είδαν το όχημα να πέφτει στο ποτάμι, στέκονται πάνω του, προσπαθώντας να βγάλουν τους επιβάτες. 

Η επιχείρηση για την ανάσυρση των εγκλωβισμένων επιβατών από το λεωφορείο στην Αγία Πετρούπολη βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ εξετάζονται οι συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε στο νερό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA