Ατύχημα με λεωφορείο σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (10/5) στην Αγία Πετρούπολη στη Ρωσία, όπου σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ, το όχημα έπεσε από τη γέφυρα Ποτσελούεφ στον ποταμό Μόικα.
Υπηρεσία Τύπου του υπουργείου Εσωτερικών έκανε δήλωση σε ό,τι αφορά το ατύχημα στην Αγία Πετρούπολη, κάνοντας λόγο πως μέσα στο λεωφορείο βρίσκονταν περίπου 20 άτομα.
«Σήμερα, περίπου στις 13:00, η αστυνομία έλαβε κλήση ότι ένα επιβατικό λεωφορείο έπεσε από γέφυρα στον ποταμό Μόικα, ενώ σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, την ώρα του ατυχήματος, βρίσκονταν περίπου 20 άτομα μέσα στο όχημα» αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Την ίδια ώρα, ρωσικά ΜΜΕ κάνουν λόγο πως στα σχετικά βίντεο φαίνεται το λεωφορείο να έχει βυθιστεί, πέρα από την οροφή του. Άνθρωποι που είδαν το όχημα να πέφτει στο ποτάμι, στέκονται πάνω του, προσπαθώντας να βγάλουν τους επιβάτες.
Η επιχείρηση για την ανάσυρση των εγκλωβισμένων επιβατών από το λεωφορείο στην Αγία Πετρούπολη βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ εξετάζονται οι συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε στο νερό.
- Επέλαση Σεφερλή στην πρεμιέρα του στο Mega και άνετη πρωτιά
- Καλαμαριά: «Κλειδί» στην υπόθεση οι απολογίες των φίλων του 20χρονου - Τι είπε στο Reader ο θείος του 23χρονου
- Πόσο ασφαλή είναι τα social media για έναν ανήλικο σήμερα; Φτιάξαμε λογαριασμό και το διαπιστώσαμε μόνοι μας
- Tα 2 ελληνικά νησιά που αυτό το καλοκαίρι επιβάλλουν αυστηρούς κανόνες για να μην «βουλιάξουν»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.