Μενού
Ληστές
Ληστές σε κλεμμένο μηχανάκι | Twitter/DailyMail
  • Α-
  • Α+

Ένα τρίο από ληστές της «συμφοράς» συμμετείχε σε αστυνομική καταδίωξη βγαλμένη από κωμωδία στη Βρετανία, αφού είχαν τη φαεινή ιδέα να στριμωχτούν και οι τρεις στο μηχανάκι που έκλεψαν για να διαφύγουν της σύλληψης.

Τελικά, το μόνο που κατάφεραν ήταν να γίνουν «ρόμπα» αφού κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, έπεσαν μαζί με το δίκυκλο μετά από απότομη κλειστή στροφή, ενώ δύο από αυτούς συνελήφθησαν από τις αρχές, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή του Γουίγκαν, όπου το «τρίο» τράβηξε την προσοχή της αστυνομίας ενώ προσπαθούσε να διαφύγει με τη λεία του. Οι αστυνομικοί προέβησαν σε καταδίωξη κατά μήκος της οδού Park Lane, μέχρι οι τρεις δράστες να βγουν από την πορεία τους, πέφτοντας στο οδόστρωμα προσπαθώντας να πάρουν μία κλειστή στροφή με μεγάλη ταχύτητα.

Δύο από τους τρεις συνελήφθησαν, και κρατούνται από την Αστυνομική Διεύθυνση του Μάντσεστερ, η οποία μοιράστηκε την ιστορία στο διαδίκτυο.

Δείτε το βίντεο της καταδίωξης

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA