Μενού
Επίθεση με σπαθί στο Λονδίνο
Επίθεση με σπαθί στο Λονδίνο | Twitter/Video
  • Α-
  • Α+

Ένα 13χρονο αγόρι άφησε την τελευταία του πνοή ύστερα από την επίθεση με σπαθί που έλαβε χώρα σήμερα, Τρίτη (30/4), το πρωί σε περιοχή του Λονδίνου. Το παιδί ήταν μεταξύ των πέντε τραυματιών, αλλά εξέπνευσε. 

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση και οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή καθώς έφερε σοβαρά τραύματα, όπως ενημέρωσαν οι τοπικές Αρχές.

«Όλοι στη Μητροπολιτική Αστυνομία σκεφτόμαστε την οικογένειά του σε αυτή την απίστευτα δύσκολη στιγμή» σημείωσε αξιωματούχος, κατά τη διάρκεια σχετικής ενημέρωσης για το σοβαρό περιστατικό. 

Τα άλλα τέσσερα θύματα είναι δύο πολίτες και δύο αστυνομικοί, που δεν φέρουν απειλητικά για τη ζωή τους τραύματα. 

Έκανε λόγο για «τρομερό» συμβάν και συμπλήρωσε πως η αστυνομία επιχειρεί να διαλευκάνει πλήρως τις ακριβείς συνθήκες. 

Ο ίδιος επιβεβαίωσε πως έχει τεθεί υπό κράτηση ένας 36χρονος άνδρας και σημείωσε πως η αστυνομία δεν ψάχνει κανέναν άλλο ύποπτο. 

Ο άνδρας, όπως είπε, συνελήφθη περί τα 22 λεπτά μετά από την κλήση που έλαβε η αστυνομία αναφορικά με την επίθεση πλησίον του σταθμού του μετρό Hainault.

Ξεκαθάρισε, παράλληλα, πως δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια σύνδεση με τρομοκρατία. 

Η αστυνομία έχει ζητήσει από τους πολίτες να παρέχουν οποιαδήποτε πιθανή πληροφορία μπορεί να έχουν στη διάθεσή τους και δεσμεύτηκε πως θα διαλευκάνει πλήρως την υπόθεση. «Θα βρούμε τι συνέβη» αναφέρθηκε, ειδικότερα. 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA