Δύο νεκροί και έξι ακόμη τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός από το περιστατικό με τους πυροβολισμούς στη διάρκεια μουσικού φεστιβάλ στο κέντρο του Λος Άντζελες.
Η αστυνομία έλαβε αναφορές για πυροβολισμούς τα ξημερώματα της Δευτέρας, ενώ ένας πατέρας διαπίστωσε ότι ο 29χρονος γιος του βρήκε ακαριαίο θάνατο.
Μια γυναίκα υπέκυψε κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύνται έξι τραυματίες.
Ένοπλος εθεάθη να μπαίνει μέσα στο κτίριο από τις αποθήκες, σύμφωνα με μαρτυρίες και η αστυνομία επενέβη για να σταματήσει το «μεγάλο πάρτι», συλλαμβάνοντας τον ύποπτο, όπως δήλωσε η εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος του Λος Άντζελες.
Η εκδήλωση παρουσιάστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως afterparty για το Hard Summer, ένα φεστιβάλ house και techno μουσικής που πραγματοποιήθηκε στο Hollywood Park του νότιου Λος Άντζελες .
Η έρευνα είναι σε εξέλιξη σχετικά με το κίνητρο.
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.