Μενού
Ασθενοφόρο στη Μαδρίτη
Ασθενοφόρο στη Μαδρίτη | AP PHOTOS / STR
  • Α-
  • Α+

Ατύχημα με ελικόπτερο σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (01/12) στη Μαδρίτη, στον Περιφερειακό Δρόμο συγκεκριμένα, με το Reuters, επικαλούμενο το πρακτορειό ειδήσεων Efe, να αναφέρει πως υπάρχουν τρεις τραυματίες.

Σύμφωνα με το Reuters, το οποίο επικαλείται πληροφορίες από τις δημοτικές αρχές, το ελικόπτερο έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις άνθρωποι.

Δύο άνθρωποι βρίσκονταν στο ελικόπτερο, που κατέπεσε στη Μαδρίτη, με τον έναν να προλαβαίνει να βγει εγκαίρως, ενώ ο άλλος διασώθηκε από τα συντρίμμια από πυροσβέστες.

Και οι δύο τραυματίστηκαν κατά τη συντριβή, όπως και ο οδηγός του αυτοκινήτου που χτυπήθηκε από το ελικόπτερο, ανέφεραν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης στο βρετανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο.

Άξιο αναφοράς είναι ότι δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη τα αίτια, που οδήγησαν το ελικόπτερο στη Μαδρίτη να πέσει σ' έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της ισπανικής πρωτεύουσας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA