Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις έδωσαν στη δημοσιότητα ένα βίντεο από επιχείρηση που πραγματοποίησαν απέναντι σε μαχητές της Χαμάς, για την ανάκτηση του ελέγχου ενός στρατιωτικού σταθμού στη Σούφα τα ξημερώματα του Σαββάτου (07/10).
Σύμφωνα με την ανάρτηση των IDF (Ισραηλινών ένοπλων δυνάμεων) στο Twitter, πρόκειται για επιχείρηση της μονάδας Flotilla 13, η οποία «αναπτύχθηκε στην περιοχή γύρω από τον φράχτη ασφαλείας της Γάζας σε μια κοινή προσπάθεια ανάκτησης του ελέγχου του στρατιωτικού σταθμού Σούφα στις 7 Οκτωβρίου».
Όπως αναφέρουν οι Ισραηλινοί, οι στρατιώτες διέσωσαν περίπου 250 ομήρους ζωντανούς και ότι εξουδετέρωσαν πάνω από 60 ενόπλους της Χαμάς.
Επιπλέον, δηλώνουν ότι συνέλαβαν 26 ενόπλους, ανάμεσά τους και ο Μοχάμεντ Αμπού Α' Αλί, αναπληρωτής διοικητής της νότιας ναυτικής μεραρχίας της Χαμάς.
- Ξεπέρασε τα 2 ευρώ το λίτρο η βενζίνη και στην Αθήνα
- Πέθανε η «κυρά» Ρηνιώ στα 107: «Ήταν μια σπαθάτη γυναίκα» - Το συγκινητικό αντίο
- Χείμαρρος η Κανέλλη: «Έχετε ανεχθεί τέτοιες π@π@ρες πολιτικών, και ζητάτε τις πηγές του Κουτσούμπα;»
- Τι απαντά η Ντόρα Μπακογιάννη για την ομοιότητα της Μαρίκας Μητσοτάκη με τη Μαρία Σάκκαρη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.