Μενού
vrazilia-police
Αστυνομία στη Βραζιλία | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Ένα απίστευτο και μακάβριο περιστατικό σημειώθηκε στη Βραζιλία, όπου μία γυναίκα πήγε σε τράπεζα του Ρίο ντε Τζανέιρο με το πτώμα του θείου της, προκειμένου εκείνος να «υπογράψει» για τη χορήγηση δανείου στο όνομά της.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο από υπαλλήλους της τράπεζας που κάλεσαν ασθενοφόρο και την αστυνομία, καθώς η γυναίκα χρησιμοποιούσε το χέρι της για να κρατήσει το κεφάλι του νεκρού συνταξιούχου όρθιο και του έλεγε: «Θείε, ακούς; Πρέπει να το υπογράψεις. Δεν μπορώ να υπογράψω για σένα».

Τα πλάνα δείχνουν τη γυναίκα να λέει στον νεκρό άνδρα να πιάσει δυνατά το στυλό, καθώς το τοποθετούσε ανάμεσα στα δάχτυλά του και τον ενθάρρυνε να υπογράψει ένα χαρτί στο υποκατάστημα της τράπεζας στο Bangu, μια γειτονιά στη δυτική περιοχή του Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας.

Ένας υπάλληλος της τράπεζας είπε στη γυναίκα: «Δεν νομίζω ότι αυτό είναι νόμιμο. Δεν φαίνεται καλά. Είναι πολύ χλωμός».

Εκείνη του απάντησε: «Έτσι είναι αυτός. Αν δεν είσαι καλά, μπορώ να σε πάω στο νοσοκομείο. Θέλεις να ξαναπάς στο νοσοκομείο;». 

Το βίντεο δείχνει το κεφάλι του νεκρού άνδρα να ταλαντεύεται μπρος - πίσω πριν εκείνη πιάσει το λαιμό του με το αριστερό της χέρι από πίσω.

Τον παρότρυνε: «Υπόγραψε εδώ και σταμάτα να μου προκαλείς πονοκέφαλο».

Οι τραυματιοφορείς που κλήθηκαν στο σημείο επιβεβαίωσαν ότι ο νεκρός συνταξιούχος, Paulo Roberto Braga, 68 ετών, είχε φύγει από τη ζωή λίγες ώρες νωρίτερα.

Η γυναίκα που τον μετέφερε στην τράπεζα, η Erika de Souza Vieira Nunes, συνελήφθη και δήλωσε στην αστυνομία ότι ήταν ανιψιά του, καθώς και αυτή που τον φρόντιζε.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας Fabio Luiz επιβεβαίωσε μετά τη σύλληψη ότι ο Braga ήταν ήδη νεκρός όταν τον οδήγησαν στην τράπεζα.

Παράλληλα, πρόσθεσε: «Η έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό άλλων μελών της οικογένειας και για να μάθουμε αν ήταν ζωντανός όταν κανονίστηκε το δάνειο και από πότε χρονολογείται».

Το δάνειο που ζητούσε η γυναίκα ήταν 17,000 Ρεάλς, περίπου 3.000 ευρώ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA