Μενού
rossia dagestan
Μέλω των ρωσικών ειδικών δυνάμεων | The National Antiterrorism Committee via AP
  • Α-
  • Α+

Ανεβαίνει ο τραγικός απολογισμός από τις επιθέσεις ενόπλων στο Νταγκεστάν, στον ρωσικό Καύκασο, καθώς στους 19 έχουν φτάσει οι νεκροί, μεταξύ των οποίων 4 πολίτες.

Επιπλέον, πέντε δράστες εξουδετερώθηκαν από τις δυνάμεις ασφαλείας,όπως ανακοίνωσε σήμερα (24/06) η ρωσική Ανακριτική Επιτροπή, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία, 15 μέλη των δυνάμεων της τάξης σκοτώθηκαν, όπως και 4 πολίτες, εκ των οποίων ένας ορθόδοξος ιερέας", αναφέρει η επιτροπή αυτή σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

Κατά τη διάρκεια της αντιτρομοκρατικής επιχείρησης, η οποία ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί, «5 άτομα εξουδετερώθηκαν», προσθέτει.

Αυτοί «ταυτοποιήθηκαν», καταλήγει η ρωσική Ανακριτική Επιτροπή στην ανακοίνωσή της, στην οποία δεν διευκρινίζει αν εξακολουθούν να διαφεύγουν κάποιοι από τους δράστες των επιθέσεων ή όχι.

Να σημειωθεί ότι ακόμα δεν υπάρχει ανάληψη ευθύνης για τις φονικές επιθέσεις σε μια συναγωγήδύο ορθόδοξες εκκλησίες και ένα φυλάκιο της αστυνομίας.


 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA