Ανεβαίνει ο τραγικός απολογισμός από τις επιθέσεις ενόπλων στο Νταγκεστάν, στον ρωσικό Καύκασο, καθώς στους 19 έχουν φτάσει οι νεκροί, μεταξύ των οποίων 4 πολίτες.
Επιπλέον, πέντε δράστες εξουδετερώθηκαν από τις δυνάμεις ασφαλείας,όπως ανακοίνωσε σήμερα (24/06) η ρωσική Ανακριτική Επιτροπή, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
«Σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία, 15 μέλη των δυνάμεων της τάξης σκοτώθηκαν, όπως και 4 πολίτες, εκ των οποίων ένας ορθόδοξος ιερέας", αναφέρει η επιτροπή αυτή σε ανακοίνωση που εξέδωσε.
Κατά τη διάρκεια της αντιτρομοκρατικής επιχείρησης, η οποία ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί, «5 άτομα εξουδετερώθηκαν», προσθέτει.
Αυτοί «ταυτοποιήθηκαν», καταλήγει η ρωσική Ανακριτική Επιτροπή στην ανακοίνωσή της, στην οποία δεν διευκρινίζει αν εξακολουθούν να διαφεύγουν κάποιοι από τους δράστες των επιθέσεων ή όχι.
Να σημειωθεί ότι ακόμα δεν υπάρχει ανάληψη ευθύνης για τις φονικές επιθέσεις σε μια συναγωγή, δύο ορθόδοξες εκκλησίες και ένα φυλάκιο της αστυνομίας.
- Γυναικοκτονία στη Δράμα: Γιατί ο ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ. «κλείδωσε στο συρτάρι» τις συνεδρίες με τον 51χρονο
- Τσίπρας από Κύπρο: «Πάμε να νικήσουμε στις εκλογές και να φέρουμε αλλαγή πολιτικής»
- Ο άνθρωπος που αμφισβητεί ανοιχτά όσα ξέραμε για την Ικαρία
- Πέθανε ο ηθοποιός Σωτήρης Τσόγκας - Ήταν παντρεμένος με τη Μαίρη Ραζή
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.