Μενού
Matthew-Perry
Matthew Perry | Associated Press
  • Α-
  • Α+

Σοκ προκάλεσε ο θάνατος του ηθοποιού Μάθιου Πέρι, του γνωστού «Τσάντλερ» από τη δημοφιλή σειρά «Τα Φιλαράκια», σε ηλικία μόλις 54 ετών.

Το CNN, επικαλούμενο πηγή της αστυνομίας του Λος Άντζελες, αναφέρει ότι διεξάγεται έρευνα για τον θάνατο του Πέρι. Προς το παρόν δεν υπάρχουν υποψίες για εγκληματική ενέργεια, δήλωσε η πηγή, ωστόσο το περιστατικό παραμένει υπό διερεύνηση από το τμήμα ληστειών - ανθρωποκτονιών.

Ο Πέρι φέρεται να πέθανε από πνιγμό στο σπίτι του το Σάββατο, σύμφωνα με τους Los Angeles Times, που επικαλούνται πηγές των αστυνομικών αρχών.

Ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Λος Άντζελες, Μπράιαν Χάμφρεϊ, δήλωσε ότι στις 4:07 μ.μ. πραγματοποιήθηκε κλήση στο 100 για έκτακτη ανάγκη διάσωσης από νερό.

Μάθιου Πέρι: Οι αναφορές για καρδιακή ανακοπή

Την ίδια ώρα όμως, πηγές που επικαλείται ο ιστότοπος TMZ, αναφέρουν ότι στην πραγματικότητα ο Μάθιου Πέρι πέθανε στο σπίτι του μετά από κάποια σωματική δραστηριότητα σήμερα το πρωί.

Ο Πέρι φέρεται να επέστρεψε στο σπίτι κάποια στιγμή το πρωί μετά από έναν 2ωρο γύρο πικλ-μπολ και ότι έστειλε τον βοηθό του για δουλειές λίγο αργότερα. Ο τελευταίος επέστρεψε περίπου 2 ώρες αργότερα, ανακάλυψε τον 54χρονο ηθοποιό να μην ανταποκρίνεται και κάλεσε τις Αρχές.

Ακόμα, πηγές της αστυνομίας που επικαλείται ο ιστότοπος αναφέρουν ότι ο ηθοποιός βρέθηκε το Σάββατο σε ένα σπίτι στην περιοχή του Λος Άντζελες, όπου φέρεται να πνίγηκε. Ασθενοφόρο έσπευσε στο σημείο απαντώντας σε κλήση για καρδιακή ανακοπή.

Σύμφωνα με άλλες αναφορές, ο Πέρι βρέθηκε στο τζακούζι στο σπίτι του.

«Είμαστε συντετριμμένοι από τον θάνατο του αγαπημένου μας φίλου»

«Είμαστε συντετριμμένοι από τον θάνατο του αγαπημένου μας φίλου Μάθιου Πέρι. Ο Μάθιου ήταν ένας απίστευτα ταλαντούχος ηθοποιός και ένα ανεξίτηλο μέλος της οικογένειας του Warner Bros. Television Group», ανέφερε η Warner Bros. Television Group σε ανακοίνωσή της στο CNN. 

«Ο αντίκτυπος της κωμικής του ιδιοφυΐας έγινε αισθητός σε όλο τον κόσμο και η κληρονομιά του θα συνεχίσει να ζει στις καρδιές τόσων πολλών ανθρώπων. Αυτή είναι μια σπαρακτική μέρα και στέλνουμε την αγάπη μας στην οικογένειά του, στους αγαπημένους του και σε όλους τους πιστούς θαυμαστές του».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA