Μενού
matthew-perry-filarakia
Φιλαράκια | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Με εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να προσπαθούν ακόμα, δυο ημέρες μετά, τον ξαφνικό θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού Μάθιου Πέρι, όλοι περίμεναν μια πρώτη τοποθέτηση - δήλωση από «Τα φιλαράκια» του. Και αυτή τελικά έγινε μέσω του περιοδικού «People».

Τζένιφερ Άνιστον, Λίσα Κούντροου, Ματ ΛεΜπλάνκ, Κόρτνεϊ Κοξ, και Ντέιβιντ Σουίμερ, «έσπασαν» τη σιωπή τους για το θλιβερό αυτό γεγονός και προκάλεσαν συγκίνηση. Μέχρι στιγμής, κανείς δεν είχε τοποθετηθεί επί του τραγικού συμβάντος, ωστόσο οι πέντε τους εξέδωσαν κοινή δήλωση, στην οποία εκφράζουν τη θλίψη τους και δηλώνουν «συντετριμμένοι» με αυτή την απώλεια.

«Είμαστε όλοι τόσο πολύ συντετριμμένοι από την απώλεια του Μάθιου. Ήμασταν κάτι περισσότερο από απλά σύντροφοι. Είμαστε μια οικογένεια. Υπάρχουν τόσα πολλά να πούμε, αλλά αυτή τη στιγμή θα αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να θρηνήσουμε και να επεξεργαστούμε αυτήν την απώλεια», αναφέρουν στην κοινή τους δήλωση που δημοσιεύει το People.

Και συνεχίζουν: «Με τον καιρό θα πούμε περισσότερα, όπως και όταν μπορέσουμε. Προς το παρόν, οι σκέψεις και η αγάπη μας είναι με την οικογένεια του Matty, τους φίλους του και όλους όσους τον αγάπησαν σε όλο τον κόσμο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA