Μενού
Το κτίριο που γυρίστηκαν τα Φιλαράκια
Το κτίριο που γυρίστηκαν τα Φιλαράκια, όπου πρωταγωνίστηκε ο Μάθιου Πέρι | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Ο σημερινός, ξαφνικός θάνατος του Μάθιου Πέρι σε ηλικία 54 ετών συγκλόνισε τον κόσμο που τον αγάπησε, μεταξύ άλλων, για τον ρόλο και τις ατάκες του ως «Τσάντλερ Μπινγκ» στα «Φιλαράκια».

Ο Μάθιου Πέρι ξεχώρισε στη σειρά για τον σαρκασμό του, καθώς και για την ιδιαίτερη σχέση που είχε αναπτύξει με τον Τζόι (σ.σ. Ματ Λε Μπλανκ). Πλήθος κόσμου, μαθαίνοντας τα δυσάρεστα νέα, έσπευσε στην πολυκατοικία που γυρίστηκαν τα «Φιλαράκια» και άφησαν από ένα λουλούδι ή σημείωμα.

Το κτίριο βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, και όπως αναφέρει η Daily Mail, πολίτες κάθε ηλικίας απέτισαν ύστατο φόρο τιμής στον «Τσάντλερ», που μεγάλωσε γενιές και γενιές ανά τον κόσμο.

@dailymail Fans gathered in NYC to pay tribute to Friends star Matthew Perry who died aged 54 after accidentally drowning in his jacuzzi at home. The actor, who shot to fame as the sarcastic Chandler Bing in the seminal 90s sitcom, was found dead at his house in Los Angeles on Saturday after emergency crews were called at around 4pm local time. #friends #matthewperry #westvillage #westvillagenyc #rip ♬ snowfall (Slowed + Reverb) - Øneheart & reidenshi

Μάθιου Πέρι: Από τι πέθανε ο αγαπημένος ηθοποιός

Σοκ προκάλεσε ο θάνατος του ηθοποιού Μάθιου Πέρι, του γνωστού «Τσάντλερ» από τη δημοφιλή σειρά «Τα Φιλαράκια», σε ηλικία μόλις 54 ετών.

Το CNN, επικαλούμενο πηγή της αστυνομίας του Λος Άντζελες, αναφέρει ότι διεξάγεται έρευνα για τον θάνατο του Πέρι. Προς το παρόν δεν υπάρχουν υποψίες για εγκληματική ενέργεια, δήλωσε η πηγή, ωστόσο το περιστατικό παραμένει υπό διερεύνηση από το τμήμα ληστειών - ανθρωποκτονιών.

Ο Πέρι φέρεται να πέθανε από πνιγμό στο σπίτι του το Σάββατο, σύμφωνα με τους Los Angeles Times, που επικαλούνται πηγές των αστυνομικών αρχών.

Ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Λος Άντζελες, Μπράιαν Χάμφρεϊ, δήλωσε ότι στις 4:07 μ.μ. πραγματοποιήθηκε κλήση στο 100 για έκτακτη ανάγκη διάσωσης από νερό.

Μάθιου Πέρι: Οι αναφορές για καρδιακή ανακοπή

Την ίδια ώρα όμως, πηγές που επικαλείται ο ιστότοπος TMZ, αναφέρουν ότι στην πραγματικότητα ο Μάθιου Πέρι πέθανε στο σπίτι του μετά από κάποια σωματική δραστηριότητα σήμερα το πρωί.

Ο Πέρι φέρεται να επέστρεψε στο σπίτι κάποια στιγμή το πρωί μετά από έναν 2ωρο γύρο πικλ-μπολ και ότι έστειλε τον βοηθό του για δουλειές λίγο αργότερα. Ο τελευταίος επέστρεψε περίπου 2 ώρες αργότερα, ανακάλυψε τον 54χρονο ηθοποιό να μην ανταποκρίνεται και κάλεσε τις Αρχές.

Ακόμα, πηγές της αστυνομίας που επικαλείται ο ιστότοπος αναφέρουν ότι ο ηθοποιός βρέθηκε το Σάββατο σε ένα σπίτι στην περιοχή του Λος Άντζελες, όπου φέρεται να πνίγηκε. Ασθενοφόρο έσπευσε στο σημείο απαντώντας σε κλήση για καρδιακή ανακοπή.

Σύμφωνα με άλλες αναφορές, ο Πέρι βρέθηκε στο τζακούζι στο σπίτι του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA