Την ώρα που δεκάδες ηγέτες ανά τον κόσμο συγχαίρουν τον Ντόναλντ Τραμπ για την ανάδειξη του ως ο 47ος πρόεδρος των ΗΠΑ, το δικό της μήνυμα στέλνει η Χαμάς.
Σύμφωνα με το Αlarabiya, που επικαλείται το πρακτορείο Reuters, ο ανώτερος αξιωματούχος της οργάνωσης Αμπού Ζούχρι, τόνισε ότι ο Τραμπ θα δοκιμαστεί για τις δηλώσεις του ότι μπορεί να σταματήσει τον πόλεμο.
«Προτρέπουμε τον Τραμπ να μάθει από τα λάθη του Τζο Μπάιντεν», είπε ο Ζούχρι στο Reuters.
«Η θέση μας απέναντι στην νέα αμερικανική κυβέρνηση θα εξαρτηθεί από τις θέσεις της και τη συμπεριφορά της στην πράξη απέναντι στον παλαιστινιακό λαό, στα νόμιμα δικαιώματά του και τη δίκαιη υπόθεσή του», σημείωσε το παλαιστινιακό ισλαμιστικό κίνημα σε ανακοίνωση που εξέδωσε.
Διαβάστε επίσης
«Είναι η οικονομία, ανόητε»: Η διάσημη φράση του Κάρβιλ περιγράφει τη νίκη Τραμπ
Πλεύρης-Μηταράκης έκαναν σχεδόν το ίδιο tweet για τον Τραμπ με τη Λατινοπούλου
Ούσα Βανς: Η πρώτη Ινδο-Αμερικανή «δεύτερη κυρία» των ΗΠΑ στο πλάι του νέου αντιπροέδρου
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
- Γιατί και πώς ο Ιωαννίδης ανέτρεψε τον Παπαδόπουλο – Η «σκληρή» χούντα, η CIA και ο «Αττίλας»
- Τραμπ για Ιράν: «Δείτε τι θα συμβεί σήμερα σε αυτούς τους τρελούς αλήτες»
- Νεκρός 20χρονος στη Θεσσαλονίκη: Τον μαχαίρωσαν και πέθανε στο νοσοκομείο - Εξετάζεται οπαδικό κίνητρο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.