Μενού
Πιπίλες
Πιπίλες | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Μία μητέρα από την Κολομβία αποκάλυψε ότι έχει γεννήσει μέχρι τώρα 19 υγιέστατα παιδιά, ενώ επιθυμεί να κάνει άλλα τόσα, αφού η κυβέρνηση της παρέχει ικανό εισόδημα μέσω των κοινωνικών επιδομάτων.

Η 39χρονη Μάρθα είναι μάλιστα έγκυος με το 20ο της, μη γνωρίζοντας ποιος είναι ο πατέρας, ενώ μόλις δύο από τα παιδιά της έχουν ενηλικιωθεί. Ακόμα και έτσι όμως, θέλει να συνεχίσει για όσο το σώμα της το επιτρέπει, σύμφωνα με τη Sun

«Το βλέπω σαν κερδοφόρα επιχείρηση»

«Το βλέπω αυτό, το να είμαι μαμά, σαν κερδοφόρα επιχείρηση», δηλώνει. «Θα συνεχίσω να κάνω παιδιά μέχρι να μην το επιτρέψει το σώμα μου». Μιλώντας για τους απόντες πατεράδες των άλλων παιδιών της, τους κατηγόρησε ως «ανεύθυνους».

Πρόσθεσε όμως πως λαμβάνει οικονομική υποστήριξη από την κυβέρνησή για κάθε παιδί, κάτι που την παρακινεί να κάνει ακόμα περισσότερα: «Η αλήθεια είναι ότι η κυβέρνηση με βοηθάει για κάθε παιδί, λαμβάνω λίγα χρήματα για κάθε ένα».

Η Μάρθα λαμβάνει αθροιστικά περίπου 400 βρετανικές λίρες τον μήνα σε επιδόματα. Βάσει ισοτιμίας, αυτό το ποσό είναι σχεδόν διπλάσιο από τον κατώτατο μισθό στην Κολομβία, που αντιστοιχεί σε περίπου 260 λίρες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA