Μενού
 
Η μητέρα και κόρη που είναι «αδελφές ψυχές» | YpuTube - Tlc uk
  • Α-
  • Α+

Μια μητέρα και κόρη δηλώνουν πως είναι «αδελφές ψυχές», Μάλιστα, η μητέρα αποκαλύπτει ότι χώρισε τον σύντροφό της, ώστε να μπορεί να ξυπνάει δίπλα στην κόρη της κάθε πρωί. 

Η μητέρα, Έιμι, είναι 45 ετών και θεωρεί ότι ο σύντροφος της έμπαινε ανάμεσα σε εκείνη και την 23χρονη κόρη της, Καρίνα. 

Σύμφωνα με τη Sun, η γυναίκα είπε για τον χωρισμό της: «Το βράδυ με τον σύντροφο μου ξεκίνησε καταπληκτικά, αλλά το πρωί είναι σαν να είχε φύγει η σχέση που είχαμε ανέκαθεν. Ξύπνησα και συνειδητοποίησα ότι δεν ήταν η Καρίνα στο κρεβάτι μαζί μου... Kατάλαβα ότι ήταν αυτός. Θύμωσα και απλά δεν πρόκειται να του επιτρέψω να πάρει άλλο χρόνο από τη σχέση μου με την Καρίνα». 

Ο πρώην σύντροφος της είπε ότι η 45χρονη φοβάται να βάλει ανθρώπους στη ζωή της πέρα από την κόρη της, ενώ η 23 κόρη δεν ενέκρινε τον σύντροφό της μητέρας της.

Η 23χρονη είπε: «Προσπάθησα να προειδοποιήσω τη μαμά μου κάθε φορά που του τηλεφωνεί για να επιστρέψει εδώ. Λέω “ξέρεις τι συνέβη την προηγούμενη φορά… Θα συμβεί ξανά!”. Νιώθω ότι η μαμά μου είναι η αδελφή ψυχή μου. Δεν πιστεύω ότι οι αδελφές ψυχές περιορίζονται μόνο σε άτομα που ερωτεύεσαι με ρομαντικό τρόπο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA