Μενού
Μαμά και κόρη, συνεργάτες influencers
Μαμά και κόρη, συνεργάτες influencers | Instagram
  • Α-
  • Α+

Μία «μαμά του Tiktok» προκάλεσε αίσθηση στα social media, όταν μοιράστηκε την απόφασή της να πάρει την κόρη της από το σχολείο, για να μπορέσει και η μικρή να γίνει influencer... πλήρους απασχόλησης.

Η 37χρονη Κατ Κλαρκ από το Κουίνσλαντ της Αυστραλίας μπορεί να χαρακτηριστεί «καριερίστα» influencer, με 5,2 εκατομμύρια ακόλουθους στο Tiktok και 485.000 στο Instagram, ενώ έχει ψηφιστεί Creator of the Year στα ετήσια βραβεία της πλατφόρμας.

Μάθε παιδί μου stories

Η 37χρονη είναι μητέρα δύο κοριτσιών, της 20χρονης Λατίσα και της 12χρονη Ντέζα, με τις οποίες συμπαρουσιάζει το δημοφιλές Αυστραλιανό podcast «Basically Besties». Πρόσφατα μοιράστηκε στην Daily Mail τους λόγους για τους οποίος διέκοψε την εκπαίδευση της κόρης της.

«Η παραδοσιακή διδασκαλία ήταν χρήσιμη στην Ντάζα όσο δούλευα σε εταιρική θέση. Αλλά με τη νέα μου καριέρα κάνω πολλά ταξίδια. Πρόσφατα έπρεπε να πάω στο Σίντνεϊ», δήλωσε η μητέρα.

«Στην Ντέζα έχουν εμφανιστεί πολλές ευκαιρίες πλέον, οπότε το σχολείο 9 με 3, Δευτέρα με Παρασκευή δεν μας εξυπηρετεί, αφού έπρεπε ούτως ή άλλως να την παίρνουμε συχνά από το μάθημα». Βέβαια, η Κατ δεν κάνει τσιγκουνιές στην εκπαίδευση της κόρης της, αφού της έχει ορίσει μαθήματα κατ' οίκον

Το Tiktok θέλει θυσίες

«Πιστεύω είναι το καλύτερο για εκείνη, δεν θέλω να χάσει αυτές τις ευκαιρίες. Το Tiktok απαιτεί πολύ χρόνο, και αυτό το σύστημα δουλεύει για την οικογένειά μας». Σύμφωνα με την 37χρονη, η μικρή μπορεί όποτε το μετανιώσει να επιστρέψει στο συμβατικό της πρόγραμμα, αφού μέχρι τότε καλύπτει τα κενά από το σπίτι.

«Αν η Ντέζα θέλει να γίνει γιατρός ή δικηγόρος, βέβαια θα την υποστηρίξουμε για να κυνηγήσει τα όνειρά της. Αλλά προς το παρόν αυτοί είναι οι στόχοι της, και θα τη βοηθήσουμε ό,τι και να γίνει».

Η μητέρα παραδέχτηκε επίσης πως δεν της «πέφτει» και άσχημα η επαφή με τα κορίτσια της: «Ειλικρινά λατρεύω να δουλεύω με τις κόρες μου. Είναι τέλεια, σαν να δουλεύω με τις καλύτερες μου φίλες».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA