Μενού
Το 32χρονο μοντέλο
Το 32χρονο μοντέλο | Instagram
  • Α-
  • Α+

Ποικίλες αντιδράσεις προκάλεσε η 32χρονη ηθοποιός του Μπόλιγουντ και μοντέλο, Poonam Pandey, η οποία ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι πέθανε από καρκίνο του τραχήλου και περίπου μία μέρα μετά επέστρεψε με νέα ανακοίνωση, λέγοντας πως είναι ζωντανή.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Το πρωί της Παρασκευής (02/02) έγινε γνωστό ότι η άτυχη καλλονή έχασε τη μάχη με τον καρκίνο. Η είδηση του θανάτου της έγινε γνωστή από την ομάδα της, που έγραψε ένα μήνυμα στους 1,3 εκατομμύρια ακόλουθους της στο Instagram της ίδιας

«Με βαθιά λύπη σας ενημερώνουμε ότι χάσαμε την αγαπημένη μας Poonam από καρκίνο του τραχήλου της μήτρας. Ο κάθε άνθρωπος που ερχόταν σε επαφή μαζί της δεχόταν αγνή αγάπη και καλοσύνη» έγραφε το μήνυμα για τον θάνατό της.

Οι θαυμαστές της ήταν σε σοκ, καθώς κανείς δεν ήξερε ότι πάσχει από καρκίνο. Ωστόσο, φαίνεται πως ο λόγος που δεν το ήξεραν ήταν ότι δεν ίσχυε κιόλας. Περίπου 24 ώρες μετά, το μοντέλο με ένα βίντεο στο Instagram της ανακοίνωσε ότι είναι ζωντανή και όλο αυτό ήταν ένας τρόπος για να ευαισθητοποιήσει για τον καρκίνο στον τράχηλο της μήτρας.

 

Ποια είναι η  Poonam Pandey

Είχε καταγωγή από το Kanpur της Ινδίας και ξεκίνησε την καριέρα της το 2013 όταν έπαιξε σε μια ταινία Μπόλιγουντ. Επιπλέον, συμμετείχε στο ριάλιτι «Lock Upp» στο οποίο οι συμμετέχοντες πρέπει να κάνουν διάφορες δοκιμασίες για να κερδίσουν την ελευθερία τους. 

Η Pandey απέκτησε επίσης σημαντική φήμη πριν από δύο χρόνια, όταν υποσχέθηκε να γδυθεί για την ομάδα της Ινδίας εάν κέρδιζε το Παγκόσμιο Κύπελλο Κρίκετ ICC.

Δείτε επίσης:

Φρίκη στο Κερατσίνι: Συνελήφθη 78χρονος για βιασμό ανήλικης - Την κακοποιούσε συστηματικά από το 2017

Ο άνθρωπος που κατάφερε τη μία πιθανότητα στο δισεκατομμύριο - Βρήκε σπάνιο «θησαυρό»

Λέξεις που λέμε σήμερα και είναι πιο αρχαίες από τους Έλληνες - Λυκαβηττός, θάλασσα, έρωτας

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA