Μενού
Το χειρότερο ξενοδοχείο.
Tripadvisor
  • Α-
  • Α+

Ένας από τους πιο σύντομους τρόπους να καταλάβουμε πώς θα είναι περίπου το ξενοδοχείο ή το εστιατόριο για το οποίο σκεφτόμαστε να κάνουμε κράτηση στο επόμενο ταξίδι μας είναι να μπούμε και να διαβάσουμε τα σχόλια σε διάφορους ιστότοπους, όπως είναι για παράδειγμα το TripAdvisor

Με αυτό το δεδομένο, είναι το πλέον πιθανό ότι οι επισκέπτες του ξενοδοχείου Berkeley Court θα αποθαρρυνθούν πλήρως από όσα τρομακτικά και αηδιαστικά θα διαβάσουν για το συγκεκριμένο ξενοδοχείο που, σύμφωνα με τη βαθμολογία και τις κριτικές του, είναι ένα από τα χειρότερα του Λονδίνου και μάλλον του πλανήτη ολόκληρου.

Αν μπεις στη σελίδα του συγκεκριμένου ξενοδοχείου θα δεις ότι έχει βαθμολογηθεί με 1.5/5 αστέρια από 343 ανθρώπους. Για να έχουμε μία τάξη μεγεθών, από όσους ψήφισαν για το Berkeley Court, οι 10 είπανε ότι είναι εξαιρετικό, οι 15 πολύ καλό, οι 34 μέτριο, οι 47 κακό και οι 237 άθλιο.

tripadvisor

Αν προχωρήσεις προς τα κάτω μπορείς να βρεις μερικά από τα πιο εξαγριωμένα σχόλια που έχεις δει ποτέ στη ζωή σου για ξενοδοχείο. Πολλά από τα σχόλια αυτά μάλιστα συνοδεύονται από φωτογραφίες οι οποίες πράγματι είναι αρκετά αηδιαστικές.

«Πήγα να φάω κάτι και γυρνώντας ξάπλωσα στο κρεβάτι όπου μου ήρθε μία απαίσια μυρωδιά σωματικών υγρών/ούρων από το στρώμα» τονίζει ο ένας χρήστης που έμεινε στο ξενοδοχείο τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε. «Ντροπή για τους ιδιοκτήτες του, δεν θα έπρεπε να είναι ανοιχτό».

Φωτογραφία από μπάνιο του ξενοδοχείου.
Φωτογραφία από μπάνιο του ξενοδοχείου. | Tripadvisor

Συμπληρώνει ένας άλλος χρήστης που έμεινε εκεί έναν χρόνο πριν. «Το καζανάκι έτρεχε και δεν το έφτιαξε κανείς, μία καρέκλα ήταν σπασμένη, η κουρτίνα ήταν βρόμικη και δεν κάλυπτε καν ολόκληρο το παράθυρο. Έμεινα 6 βράδια και δεν ήρθε κανείς να καθαρίσει το δωμάτιο».

Πολύ πιο έξαλλος ήταν ένας άλλος χρήστης ονόματι Peter. «Άθλιο, απαίσιο, βρομιάρικο, γεμάτο μικρόβια. Πρέπει να κλείσει για λόγους υγιεινής. Σας προειδοποιώ!!!!!». Συνεχίζει δε με την ιστορία του. «Έκλεισα για δύο υπαλλήλους μου. Μου έστειλαν φωτογραφίες με ούρα και μύγες στην τουαλέτα, μούχλα στο δωμάτιο, μία μπανιέρα γεμάτη βρομιές και χώματα σαν να είχε κάνει αμέσως πριν μπάνιο ένας ανθρακωρύχος».

Το σαπούνι του ξενοδοχείου.
Tripadvisor

Και αν δεν σου έφταναν όλα αυτά, υπάρχουν και διάφορες κατηγορίες για απάτη. «Με χρέωσαν δύο φορές για το δωμάτιο και δεν μου γυρνούσαν ποτέ πίσω τα λεφτά μου χρησιμοποιώντας διάφορες δικαιολογίες. Το προσωπικό μάλιστα μου επιτέθηκε όταν ζήτησα να μου γυρίσουν τα χρήματά μου πίσω».

Στο τέλος, η Sara μας λέει τον Νοέμβριο του 2018 ότι της ακύρωσαν την κράτηση με δικαιολογία ότι δεν περνούσε η κάρτα της (πράγματα ψευδές σύμφωνα με την ίδια). Το καλύτερο; Αυτό της το είπαν μόλις είχε αποβιβαστεί από το αεροπλάνο με αποτέλεσμα να φτάσει στο Λονδίνο και να μην έχει πού να μείνει ψάχνοντας ανά το Λονδίνο με τις βαλίτσες στο χέρι.

Παρόλα αυτά υπάρχουν και κάποια πραγματικά ενθουσιώδη σχόλια. «Φανταστική διαμονή. Το τέλειο μέρος για να μείνεις στο Λονδίνο. Είναι κοντά στο κέντρο, cozy, καθαρό. Οι υπάλληλοι ήταν πάντα φιλικοί, υπομονετικοί και βοηθητικοί». Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA