Ο Τζο Μπάιντεν δήλωσε χθες Δευτέρα πως έχει την «ελπίδα» ότι θα συμφωνηθεί και θα τεθεί σε εφαρμογή κατάπαυση του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας ανάμεσα στο Ισραήλ και τη Χαμάς «ως την προσεχή Δευτέρα» 4η Μαρτίου, καθώς συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για να κλειστεί συμφωνία που θα συμπεριλαμβάνει ιδίως την απελευθέρωση ομήρων του στρατιωτικού βραχίονα του παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος.
«Ο σύμβουλος εθνικής ασφαλείας μου (σ.σ. Τζέικ Σάλιβαν) μού λέει πως είμαστε κοντά, αλλά δεν έχουμε τελειώσει ακόμη. Ελπίζω ότι ως την προσεχή Δευτέρα, θα έχουμε κατάπαυση του πυρός», είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ στον Τύπο κατά τη διάρκεια επίσκεψής του για να παραβρεθεί σε πολιτική εκδήλωση στη Νέα Υόρκη.
- Ο πιο τρομακτικός οπαδός του Μουντιάλ είναι Τούρκος και πρώην χωροφύλακας
- Έξω από τη συμφωνία ο Νετανιάχου: Δήλωσε στον Τραμπ ότι δεν δεσμεύεται από τη «λιβανική ρήτρα»
- Το χουνέρι της Ρόδου, ο συντονιστής της πρεμιέρας Τσίπρα και η εφαρμογή για τις τιμές
- Τραγωδία με νεκρό σε γάμο στην Κάλυμνο - Εξερράγη δυναμίτης στα χέρια του
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.