Μενού
Basilias-Karolos
Βασιλιάς Κάρολος | AP
  • Α-
  • Α+

Ο Βασιλιάς Κάρολος βρίσκεται σε απόσταση από τον Πρίγκιπα Χάρι, ο οποίος εγκατέλειψε τη Βρετανία και ζει μαζί με τη Μέγκαν Μαρκλ.

Όπως είναι γνωστό, δεν έχει διατηρεί επαφές με τον αδερφό του, Γουίλιαμ, και η τελευταία φορά που γύρισε στο βασίλειο ήταν μετά τη διάγνωση του βασιλιά με καρκίνο, μια επίσκεψη που διήρκησε μονάχα μια ημέρα. 

Καθώς ο Κάρολος υποβάλλεται σε θεραπεία για τον καρκίνο, η βασιλική αρθρογράφος Sarah Vine λέει ότι η αδερφή του Βασιλιά Καρόλου, Άννα, που είναι 73 ετών, αποτελεί το «μυστικό όπλο» που θα μπορούσε να επανενώσει τη διαφωνούμενη οικογένεια, αναφέρει η Mirror

 
Η πριγκίπισσα Άννα | Shutterstock

Η βασιλική αρθρογράφος είπε: «Πιστεύω ότι πρέπει να στείλουμε την πριγκίπισσα Άννα να ασχοληθεί με τον Χάρι και τη Μέγκαν. Αν ήμουν ο βασιλιάς θα έλεγα «Άννα, σε παρακαλώ απλά πήγαινε και ασχολήσου μαζί τους». 

Η Βασιλική Πριγκίπισσα είναι ένα από τα πιο σκληρά εργαζόμενα μέλη της οικογένειας και υποτίθεται ότι είχε πάντα μια αδυναμία για τον ανιψιό της. Ωστόσο, λέγεται ότι είναι έξαλλη με τις πρόσφατες πράξεις του Χάρι, συμπεριλαμβανομένης της απόφασής του να δημοσιεύσει τα απομνημονεύματά του «Spare»,  το 2023.

Η ειδικός Jennie Bond είχε πει ότι «η πριγκίπισσα Άννα είναι ένα πολύ απλό και ωμό άτομο. Λέει αυτό που σκέφτεται, δεν προσποιείται τίποτα. Μοιάζει πιθανώς με την αείμνηστη μητέρα της, καθώς η βασίλισσα Ελισάβετ μπορούσε πάντα να ξεχωρίζει ό,τι της έλεγαν. Όμως, ήταν απολύτως έξαλλη με τον Χάρι που στενοχώρησε τόσο πολύ τη μητέρα της, τη γιαγιά του, τα τελευταία της χρόνια.Είναι θυμωμένη για τη ζημιά που έχει κάνει στη βασιλική φήμη επειδή εργάζεται τόσο σκληρά».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA