Μενού
Η τραγουδίστρια Ντούα Λίπα
Ντούα Λίπα | (Jordan Strauss/Invision/AP)
  • Α-
  • Α+

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την εξαφάνιση ενός 59χρονου άνδρα στην Ιταλία, η οικογένεια του οποίου δεν έχει καμία επαφή μαζί του από τις 23 Μαρτίου. Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης γράφουν, σύμφωνα με το fanpage.it, ότι ο Τζιανφράνκο Μπόντζι είχε ερωτευτεί μια κοπέλα στο Διαδίκτυο, η οποία υποδυόταν τη Dua Lipa.

Οι δυο τους γνωρίζονταν από το περασμένο καλοκαίρι, μάλιστα κάποια στιγμή η «Dua Lipa» είχε ζητήσει από τον Ιταλό 5.000 ευρώ και εκείνος τις τα μετέφερε σε δύο δόσεις μέσω τραπεζικών εμβασμάτων.

Στην τηλεοπτική εκπομπή “Chi l’ha visto?” του Rai3, η οποία ασχολείται με την εύρεση εξαφανισμένων ατόμων, μια ρεπόρτερ επικοινώνησε με την γυναίκα που υποδυόταν την τραγουδίστρια, η οποία μάλιστα ισχυρίστηκε πως, αν και δεν είχε δει τον Τζιανφράνκο Μπόντζι, ζήτησε 50 ευρώ για να δώσει πληροφορίες και να πάει στην πόλη Κάλιαρι της Σαρδηνίας για να τον αναζητήσει.

Για να λάβει τα χρήματα, η «Dua Lipa» έστειλε τον φορολογικό της κωδικό στη δημοσιογράφο που ήρθε σε επαφή μαζί της. Έτσι, κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας, η αστυνομία κατάφερε να ανακαλύψει δύο σημαντικά στοιχεία για τη μυστηριώδη κοπέλα με το όνομα Dua Lipa, ότι ζει στη Σικελία και ότι γεννήθηκε το 1966.

Το τελευταίο μήνυμα του Τζιανφράνκο Μπόντζι

Στα κοινωνικά του δίκτυα, ο Μπόντζι ανάρτησε το εξής, τελευταίο μήνυμα: “Αυτή είναι η τελευταία μου ανάρτηση, και επίσης μια από τις τελευταίες ενέργειες της ζωής μου. Η αιτία είναι μια ερωτική απογοήτευση που δεν μπόρεσα να διαχειριστώ”. Ένα μήνυμα το οποίο προβληματίζει, εφόσον ο ίδιος φάνηκε σε κάμερα ασφαλείας να φεύγει με μια μικρή αποσκευή, η οποία στη συνέχεια βρέθηκε κοντά στην οικία του στο Μιλάνο.

Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο Τζιανφράνκο Μπόντζι είχε πιστέψει πραγματικά ότι μιλούσε με την τραγουδίστρια Dua Lipa.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA