Μενού
police
Βρετανική αστυνομία | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Τραγικό τέλος στην υπόθεση ενός αγνοούμενου ζευγαριού στο Τέξας των ΗΠΑ, μιας και βρέθηκε νεκρό μέσα σε αυτοκίνητο, το Σάββατο (23/12), μόλις λίγες μέρες μετά την εξαφάνισή του.

Η Σαβάνα Σότο, 18 ετών και ο φίλος της Μάθιου Γκέρα, 22 ετών βρέθηκαν νεκροί μέσα σε όχημα στη βορειοδυτική πλευρά των ιατρικών διαμερισμάτων Colinas στο Σαν Αντόνιο του Τέξας, σύμφωνα με την Daily Mail.

Περίμενε να γεννήσει

Η Soto εθεάθη για τελευταία φορά στο διαμέρισμά της στο Leon Valley, με τις αρχές να αναφέρουν ότι βρισκόταν σε «άμεσο κίνδυνο» και πως εξαφανίστηκε παρά τη θέλησή της.

Η εννέα μηνών έγκυος έφηβη δεν εμφανίστηκε ποτέ στο νοσοκομείο όπου είχε προγραμματιστεί να εισαχθεί το Σάββατο στις 6:30 το απόγευμα. Ο αρχηγός της αστυνομίας του Σαν Αντόνιο, Γουίλιαμ Μακ Μάνους είπε ότι το τμήμα θα συνεργαστεί με το αστυνομικό τμήμα της κοιλάδας του Λέον για να διερευνήσει τον θάνατό της. 

«Οι ντετέκτιβ αυτή τη στιγμή το εξετάζουν ως πιθανή δολοφονία, αλλά δεν γνωρίζουμε με βεβαιότητα» δήλωσε. Η Μαριάνα Ντελγκάντο, η οποία ισχυρίζεται ότι είναι η κουνιάδα του νεκρού εφήβου, δημοσίευσε στο Facebook ότι το σώμα της Σότο ήταν σε «πολύ κακή κατάσταση». 

«Έλα σπίτι»

«Η Σαβάνα ήταν τόσο χαρούμενη γιατί επρόκειτο να γίνει μαμά. Ραγίζει η καρδιά μου» είχε πει σε τοπικό μέσο η μητέρα της, Γκλόρια Κόρντοβα, μετά την εξαφάνιση. «Παρακαλώ έλα σπίτι. Κανείς δεν πρόκειται να σε κρίνει. Κανείς δεν πρόκειται να πει τίποτα. Θέλω απλώς να είσαι σπίτι».

Η πληγωμένη μητέρα είπε ότι άκουσε για τελευταία φορά την κόρη της στις 22 Δεκεμβρίου, αλλά δεν κατάφερε να τη βρει το Σάββατο, όταν αποφάσισε να την ψάξει στο διαμέρισμά της έξω από το Σαν Αντόνιο. 

Την ίδια στιγμή, πολλοί κατηγορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον σύντροφό της, Μάθιου, για δολοφονία, με τη μητέρα του να αντιτάσσεται στις φήμες. «Ξέρω τον γιο μου και δεν θα έκανε τίποτα για να την πληγώσει» δήλωσε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA