Μενού
Συνάντηση Βολοντίμιρ Ζελένσκι - Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο
Βολοντίμιρ Ζελένσκι - Ντόναλντ Τραμπ | ( EPA/JIM LO SCALZO / POOL/ΑΠΕ-ΜΠΕ)
  • Α-
  • Α+

Νέα επίθεση στον Βολοντίμιρ Ζελένσκι, πραγματοποίησε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, με αφορμή δήλωση του Ουκρανού ομολόγου του ότι ο τερματισμός του πολέμου «είναι ακόμα πολύ, πολύ μακριά».

Σε ανάρτησή του στο Truth Social, ο Ντόναλντ Τραμπ αναφέρει: «Αυτή είναι η χειρότερη δήλωση που θα μπορούσε να κάνει ο Ζελένσκι και η Αμερική δεν θα το ανεχτεί για πολύ ακόμα!

Είναι αυτό που έλεγα, αυτός ο τύπος δεν θέλει να υπάρξει Ειρήνη όσο έχει την υποστήριξη της Αμερικής και, η Ευρώπη στη συνάντηση που είχε με τον Ζελένσκι, δήλωσε ευθέως ότι δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά χωρίς τις ΗΠΑ. Πιθανώς δεν είναι και η καλύτερη δήλωση που θα έπρεπε να έχει γίνει για επίδειξη δύναμης απέναντι στη Ρωσία. Τι σκέφτονται;».

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...