Μενού
new york
Επίθεση νεαρού σε ομογενή στη Νέα Υόρκη | Glomex/MEGA
  • Α-
  • Α+

Νεαρός επιτίθεται και σπρώχνει μία 68χρονη Ελληνίδα ομογενή έξω από την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου, στη Νέα Υόρκη, με αποτέλεσμα εκείνη να πέσει ανάσκελα με το κεφάλι και να χτυπήσει σοβαρά.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Κυριακή (07/04) και καταγράφηκε σε βίντεο που παρουσίασε το MEGA.

Ο δράστης της έκλεψε την τσάντα που είχε το κινητό, την πιστωτική της κάρτα, 300 δολάρια σε μετρητά και τα κλειδιά του αυτοκινήτου της με το οποίο διέφυγε.

Όμως το εγκατέλειψε σε κοντινή απόσταση, οι Αρχές το βρήκαν, ταυτοποίησαν τα τα δακτυλικά του αποτυπώματα και τον συνέλαβαν.

Κρατείται στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης και σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ο ανήλικος δράστης αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, τυλίγοντας την μπλούζα που φορούσε γύρω από τον λαιμό του.

Ο 16χρονος κατηγορείται για ληστεία, πρόκληση σωματικών βλαβών, διάρρηξη και κλοπή ξένης περιουσίας. Στο παρελθόν είχε συλληφθεί άλλες τρεις φορές.

Η οικογένεια της Ειρήνης Ταχλιαμπούρη απευθύνει έκκληση μέσω διαδικτύου για να συγκεντρωθούν χρήματα ώστε μπορέσουν να καλύψουν τα έξοδα της νοσηλείας της.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA