Μενού
Ψέκασμα
Ψέκασμα | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Την ζωή της έχασε μια 14χρονη στην Ιρλανδία, με τον θάνατο της να σχετίζεται με εισπνοή μεγάλης ποσότητας αεροζόλ, προσπαθώντας να κάνει μια δημοφιλή πρόκληση στο TikTok

Το κορίτσι πέθανε το απόγευμα της Δευτέρας (25/9), μετά την τριήμερη εισαγωγή της στο Νοσοκομείο Παίδων Crumlin στο Δουβλίνο. 

Η κοπέλα φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις της όταν ψέκασε αεροζόλ σε ένα ρούχο και έπειτα το τύλιξε στο πρόσωπο της, σε μια δοκιμασία του TikTok με το όνομα «chroming». 

Αφού έχασε τις αισθήσεις της επανήλθε και εξήγησε στη μητέρα της τι συνέβη, ώσπου λιποθύμησε ξανά έχοντας τραγική κατάληξη.

Η απάντηση του TikTok 

Εκπρόσωπος του TikTok εκφράζοντας συλλυπητήρια στην οικογένεια της κοπέλας είπε πως δεν πρόκειται για κάποια τάση της εφαρμογής: «Περιεχόμενο αυτού του είδους απαγορεύεται στην πλατφόρμα μας και θα αφαιρεθεί εάν βρεθεί.

Θα συνεχίσουμε να δίνουμε προτεραιότητα στην προστασία και την υποστήριξη της κοινότητάς μας, συνεργαζόμενοι με ειδικούς συνεργάτες και παρέχοντας πόρους ασφαλείας σε όσους τους χρειάζονται. Δεν είναι μια τάση TikTok».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.