Η σουηδική αστυνομία ανακοίνωσε την Παρασκευή (20/12) ότι ένας άνδρας σκοτώθηκε καθώς τον πυροβόλησαν σε υπόγειο χώρο στάθμευσης στο Νόρσεπινγκ, σε απόσταση 150 χιλιομέτρων νοτιοδυτικά της Στοκχόλμης.
Σουηδικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι το θύμα ήταν ο ράπερ Gaboro, που φέρεται να είχε διασυνδέσεις με συμμορίες.
Σε βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο έχει προφανώς τραβήξει ο ένοπλος, διακρίνεται ένας άνθρωπος που κρατάει περίστροφο να πυροβολεί πολλές φορές εναντίον ενός άνδρα μέσα σε πάρκινγκ.
Στα χέρια στης αστυνομίας το βίντεο με τον ράπερ
Η αστυνομία δήλωσε πως έχει γνώση του βίντεο και το χρησιμοποιεί για την έρευνά της.
Διευκρίνισε, μάλιστα, πως στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατος ενός άνδρα, ηλικίας περίπου 20 ετών, που είχε βρεθεί τραυματισμένος στο σημείο την Πέμπτη το βράδυ.
Σουηδικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν πως πρόκειται για τον ράπερ Gaboro, τα τραγούδια του οποίου έχουν ακουστεί εκατομμύρια φορές στο Spotify, τον σουηδικό κολοσσό streaming μουσικής.
- Ο Τραμπ έκανε τη νύχτα-μέρα: Η ανύπαρκτη ιστορία που παρουσίασε ως πραγματικό γεγονός
- Η νέα ημερομηνία των εκλογών, η εκτίμηση του Ανδρουλάκη και τα καλά νέα για το βουνό των Θεών
- Οι κοσμογονικές αλλαγές στον ΑΝΤ1 και η «Σιδηρία Κυρία» που βρίσκεται μια ανάσα μακριά
- Ένας κεντρικός χαρακτήρας της Οδύσσειας του Νόλαν δεν υπάρχει πουθενά στον Όμηρο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.